• Bandras DaSilva #2480
    Külső nézet csak akkor van ha valamilyen melee fegyvert veszel elő. Amúgy fps nézet van...ha leülsz pihenni vagy lovon vagy akkor tudod a kamerát is mozgatni, amúgy nem...

Érdemes a környezet hangjait hallgatni...figyelmeztehetnek a zajok arra, ha éppne valaki a közelben mozog stb.

Sajna a hanghatások még nem nagyon kidolgozottak, így nem feltétlen tudod, hogy adott zaj éppen milyen irányból jön...de kis nézelődéssel ki lehet találni.

Horgászni meg úgy kell, hogy veszel egy pecabotot vagy talán kapsz is egyet...a kezedbe veszed, kicsit beleállsz a vízbe, a vízfelületet célzod és asszem bal klikk...akkor elindul egy csík....a kezdőterületek mellett általában nagyon gyorsan lehalásszák a halakat, szóval lehet messzebbre kell menned.

A hátizsák ablakot érdemes mindig nyitvatartani...így egyrészt látod, miket harvestelsz/horgászol/bányészol stb...plussz könnyebb a lootot is bepakolni.

Ha este játszol és bányászol6kaszálsz stb (vmi harvest) akkor érdemes időnként befutni a városba és berakni aharvestelt cuccot...elég kellemetlen, ha lecsapnak pl. 150 ore-val...

Ha valami fegyver vagy páncél kell sztem megoldható a guild bankból...de majd a tisztek megmondják, de rank 0s meg 10es cuccot tudok én is csinálni neked (bandras).

Arra figyelj még, hogy kezdő fegyverekkel nem fejlődnek a skillek...szal szerezz néhány rank 0-s fegyót...nem nagyon nehéz..a goblinok is dobálnak íjat, kardot, pajzsot, nyílvesszőt...

Ha még nem tetted, add be a jelentkezést a prophecyhez. a clan ablakban kell megkeresned és aztán az apply-ra kell kattintani. Prophecy csak..van pár hasonló nevű...

Ventri részleteket meg sztem in game elmondja neked bármelyik guild tag.