madwe#237
Hát én ezt nagyonis jó ötletnek tartom! Igy a guildek kapnának utánpótlást, akezdök könnyen elindulhatnának, lenne rögtön nekik egy gyüjtöguild, ami nem árthat ebben a játékban ahol az erösebb marad csak életben ha jól sejtem:D (habár olvastam valahol hogy a devek szerint a magányos farkasok is megtalálják majd a DFOban a számitásaikat és nem lesz lehetetlen érvényesülniük, mint zsoldos, vagy valami hasonló, bár sztem ez igencsak rizikós, de az is igaz h elég kemény rpzésre ad lehetöséget:P)Amugy a rendszer buktatója még a magyarok számasem lehet szerintem, mert ha kevesen vannak akkor kb. egyetlen nagy magyar guildé alakulhatna. Mert belegondolva itt egy guildba sok ember kell, ha sokoldalúságra törekszik az ember ( város, hajó, szerszámok, katonák, ki tudja még kik)Szóval az lenne talán a magyaroknak akik magyarokkal akarnának játszani, ha csak 1-2 nagyobb klán lenne. Köztük meg lehetne jó kis háborúkat vivni, nem kell mindig az összetartás:P fáradt vagyok már, bocsánat ha érthetetlenül irtam néhol...