-
Bandras DaSilva #2358 Javasolnám, hogy egy ideig a kezdővárosknál csinálgass questeket...az elsők eléggé könnyűek, adnak cuccokat/pénzt is...meg úgy nagy kb-ra képbekerülsz...
Egyébként nem mindenki harvestel maztelen..főleg, ha a várostól kicsit távolabbra mész...sokan legalább full bandedban nyomják....úgy van egy kis esélyük a gankelőkkel szemben. Városok környékén azért nem érdemes full setben nyomni mert kinéznek egy páran aztán lecsapnak pikk-pakk...szal ezért nyomja mindenki alsógatyában.
A függőleges/vízszintes vágás marad végig....egy ideig szokni kell...aztán már nem akkora gáz...ajánlanám az íjászat meg a mana missile fejlesztését is... azok pvpben is jók eléggé magasabb szinten.
Mobból van rengeteg, csak ebben a játékban spawnoltatni kell őket....ez azt jelenti, hogy alapból nem látod a mobokat, hanem várni kell néhol 1-2 percet, hogy popoljanak...ez is olyan dolog ami speciel nekem nem nagyon jön be..de gondolom így nem terhelik le annyira a szervereket.
PvPt itt nagyon szokni kell...meg 1v1-ben főleg ilyen kergetőzősdi...nagyobb tömegben kicsit másabb...de nagyon kell figyleni, hogy kit ütsz meg, hogy ki merre mozog...szal sztem érdekes. Nagyon nagy csatában én spec még nem vettem részt de azt hallom eléggé lagosak még ...úgyhogy nem is bánom.
Skilleket sajna tolni kell felfelé ha azt akarod, hogy legyen esélyed pvben. Erre a csoportos mókák a legalkalmasabbak...tegnap nyomtunk pár 4v4et..vicces volt.
Én mondjuk csak olyan este 10 után szoktam lenni általában, szal kimaradok a legtöbb mókából, de azért késő este is lehet pár embert találni a guildből akikkel el lehet menni kóricálni.
Az alignment systemet szokni kell...az ha leüt valami szövetséges neked nem ad semmi bónuszt, ha meg te vered le őket könnyen átmehetsz pirosba...szal nem nagyon kell emberkedni az elején ha egyedül vagy....célszerű kicsit farmolni.