Igen, irtam, hogy nem sokat tudtam vele jatszani, ebbol kovetkezik, hogy amiket mondtam, azok ezen keves tapasztalaton alapulnak. (bar mas jatekokban is ennyi ido alatt el tudtam donteni, hogy tetszik-e vagy sem)
Multkor mikor bent voltam, kerdeztem, hogy merre vagytok de nem jott valasz. Nem is ezzek vab a baj, mert gondoltam legalabb akkor kicsit mokolok egyedul, hogy rajojjek par dologra. Viszont kb 15-20 perc celtalan boklaszas utan azt mondtam magamban, hogy fak, ez igy nem jo.. Probaltam banyaszni kicsit, de feladtam miutan 20-25 banyaszas utan sem voltam kepes semmit kikaparni a sziklabol, es meg a skillem sem nott..
En szeretek egyedul is questelni, meg partiban is, de itt leginkabb csak a partira van lehetoseg, ahogy latom. Ezzel csak az a bajom, hogy nem feltetlen tud az ember akkor belogolni, mikor a tobbiek, nem feltetlen van annyi ideje jatszani, hogy megerje elgyalogolni oda ahol epp a tobbiek vannak, stb.
Szerintem ennel a jateknal nagyon sokat szamit, ha haverokkal jatszol, akikkel mar evek ota egyutt logtok ventrin. Ez kb. Olyan, mint nekem a soldier of fortune2. Regi jatek, te biztos torolned 1 ora utan, de en meg mindig kepes vagyok orakat jatszani vele naponta – csak a tarsasag miatt.
Egyetertek, hogy favagashoz nem kell feltetlen legfenyesebb lovagi pancel, de azert szaros alsogatyaban is eleg ciki, nem?
azert meg probalkozom, de van a gepemen nem egy jatek ami elsore jobban lekotott mint ez. Pedig sokat vartam tole.