• Sáska
    1 hete sikerult megvennem a jatekot, igaz, azota nem sokat tudtam vele jatszani (kb 3-4x logoltam be).
    Megmondom oszinten, egyelore nem tetszik :/
    Van egy jo nehany dolog, ami vagy nincs benne a jatekban, vagy en nem jottem ra, de ezek szamomra eleg zavaroak.
    A leginkabb a gondom az hogy barmikor beleptem, nem tudtam, hogy mit csinaljak.
    A legelso napon elmentem a tobbiekkel valami trollokat oldosni: levagtunk 3-4et, majd 5 perc szunet, mig ujra spawnoltak.. aztan jott valami hir, hogy jonnek sokan loval, meg felszerelessel, ekkor gyorsat be kellett szaladni a varosban, s ott alltunk megint legalabb 10-15 percet…
    Probaltam egyedul is kaszabolni a kovetkezo alkalommal, de persze meghaltam, s persze hogy nem talaltam vissza a hullamhoz… Nem jottem ra, hogy a nagy terkepen hogy lehet zoomolni.. Lehet egyaltalan? Mert ahogy alapbol van, az nem sokmindenre jo, szerintem.
    Mobokat alig talaltam.

Nem tudom, kesobb hogy van, de nehany ora jatek utan baromi unalmas, hogy van 1 darab horizontalis utesem, s 1 darab vertikalis. Ja, es csapatban csak a vertikalis ajanlott, hogy ne sebezd a masikat..
    Az is tok kiabrandito, hogy az emberek mesztelenul rohangalnak, s 1 szal gatyaban vagjak a fat. Hat ez megaLOL….
    A grafikarol nem is beszelek.
    A beszamolok alapjan amiket itt lehetett olvasni, egesz jol ra lehetett kattani a jatekra, de a valosagban kozel sincs ahhoz..
    jah, es meg mindaz amit Archenemy irt.