• stevyxix
    "Egy klán, vagy guild szerintem legyen hasonló gondolkozású emberek csoportja, akik többé kevésbé egy hullámhosszon vannak"
    Igen ez kb alap, ezért lehet mondjuk próbaidőre felvenni valakit, vagy már eleve olyat felvenni akit ismersz játszottál vele. GW-ből nekem is vannak negatív tapasztalataim, de szerencsére nem olyan sok, inkább a különcök, vagy úgymond nagymenők akik, mindig a legjobbat legtöbbet akarták nah ilyenek akiket nem bírtam, ezek hiénák, persze néha a fiatalok is tudnak kellemetlenek lenni (ez a pizsi fellövés 8-9 kategória), de ugyan úgy lehetnek normálisak. Legbunkóbb szerintem az aki soha semmire nem válaszol, volt GW-be egy ilyen kis klánom (nem volt túl sikeres :D) és volt egy tag aki életbe egyetlen karaktert nem volt képes elküldeni, se egy szia vagy valami, állítólag mert nem tudta hogy kell, de akkor nagyon fogyi lehetett, mert guild chatbe részletesen leírtam hogyan kell másnak üzenetet írni a játékban :D.
    Szóval igen szerintem is csak úgy működhet egy klán ha a tagok jól kijönnek egymással, céljaik hasonlóak, de egyéni érdekeiket nem helyezik a klán érdekei elé.

Egyébként ha valaki ért honlap szerkesztéshez (de lehet erre is tudok valakit), akkor az sem akadály, domaint megveszem én, 3k-t ki lehet bírni, tárhelyet tudok szerezni ingyen de nem ilyen hulladék oldalakról, mint extra.hu meg hasonlók, hanem tényleg normálisat. Ventri az egyedüli amit max béreltet tudok, de hát azt ki nem.