Bandras DaSilva#2249
No, megint belefutottunk pár addictiönösbe az este....valahogy ezek a köcsögök is akkor vannak online amikor én:((...1 törpe levert, aztán egy vicces afkzót sikerüklt lecsapni..utána 2v2 lett...1et lecsaptam a másik is már lent volt 1/4ed amikor begroupolt hozzá egy másik faszi és egyfolytában beugrált közénk...epic guildből volt...mondjuk őt nem csaptam meg, de a másik faszit sem tudtam így lecsapni...kergetőztünk 3an egy picit a városban..de ez így nagyon gáz...mert így mindig náluk az előny...lehet valakinek nálunk is ki kéne lépni és mint guild nélküli szaladgálni köztünk..aztán ha megcsapják legalább rogueok lesznek a városban.
Más: nem gondolkodunk azon, hogy egy kicsit arrébb menjünk? Errefelé kurva sok a ganker és így nem akkor nagy kaland játszani..sajna 7köznap általában csak késő este tudok lenni..akkor meg már nem nagyon van senki...
Mindegy..a jó hír az, hogy egy kicsit fejlődöm úgy látszik..már nem csapnak le egyszerűen...meg én is győzök párat minden este:))
Holnap megpróbálok korábban felmenni...elvileg olyan 8 körül sikerül is majd....meg szombaton aztán büntessük az ellent:)).