Jonas999#2238
Mostmár mint Prophecy tag üdvözlök mindenkit :) Nem volt kis izgalom eljutni a bázisig ,egészen a nyugati Elf városból indultam és 5 perc sétára votam a Prophecy kezdőponttól amikor az első bindstone-t megérintettem :D mindez este a legnagyobb vadászat közepette , hát volt részem mindenben de sikerült (elég jól sprintelek :) Nagyon tetszik a kisváros hangulata ,a legsejtelmesebb hely a térképen és a legvadabb település az tuti ,ez idáig tetszik ez a "soha nem láttunk még napot" időjárás ,kicsit nwn1-es hangulat amit nagyon szeretek. Egy laza észrevétel : simán lehetne saját guild városunk nemhiszem ,hogy több lenne a csata mint itt :D elmentem bányászni , jöttem vissza a kővel lecsaptak ,próbáltam vásároni ,gondolták aha van ott pénz lecsaptak hehe. Szerintem egy guild várostól még tartanának is ott nemlehet tudni hányan vannak éppen és hányan lesznek a következő pillanatban ,én biztos nagyobb fészel kezdenék egy guild városban csatát mint itt. Összehaverkodtam hajnalban amerikai játékosokka partiztunk ,kilestem kinek mi kell a lootból és a végék kiosztottam ,persze annyira megörültek ,hogy vot hála rendesen és neutrálok voltak ,éreztem csak egy szavamba került volna és máris támogatják a guildot csak nemakartam az első nap magánakciókba kezdeni. De megvan a kontakt szólhatok nekik bármikor.
Egy tipp amire tegnap jöttem rá : belehet bújni a fák törzsébe oly módon hogy csak az arcod a lábad és a kezed látszik ki ha gugolva elbújsz a tövénél (erősen gondolkodom egy méyzöld börsznű Elfen :D sajna nem gondoltam át és Bole hófehérke ...világítok mint egy fáklya.
Ja és találtam a környéken egy totál szabad guildstonet :O Elgondolkodtató....