• Jonas999
    Biztos ,hogy kifogják javítani ,ezt a jákékot hosszútávú kalandra tervezték ezen a szerveren azért nem dobják ki őket mert nagyon nagyon sokan vannak(+euro) ugyanis az első 2 hétben annyira a lag és az eladás na meg a terheltség állt a középponban ,hogy nem tudták kiszűrni ,nem voltak figyelmeztetők és szinte divat lett hackelni :) Na most azt csinálják ,hogy megvárják ,hogy mégegy hónapot fizessen ez a hihetetlen sok csaló utána kicseszik őket az tuti :) én is ezt így csinálnám tiszta sor ez üzlet és addig meg izgúlnak ,hogy mi elne menjünk. Na most ezt nem én vágom egyedűl ,hogy erre játszik az AV az tuti és abbafogják hagyni a hacket ahogy lerántják a kövi hónapot a kártyájukról de ettől függetlenűl övéké minden klánváros és legyőzhetetlenné gyúrták magukat ami marad... Amúgy ahogy mondtam én is szívesen maradok ,csakhát többet kacagok mint átéléssel játszom :D Tegnap repülő teleportáló arcal nyomtunk egy igazságos baráti PvP-t érthetetlen módon megölt és kifosztott :)
    Torzomborz ,hogy adjam be az apply-t? Mik a feltételek kari szinten és taliznunk kell és "g" vagy más módon? (idáig nem csatakoztam klánhoz ,nem is néztem ,hogy megy a DF-ben)
    Amúgy nagyon köszönöm a lehetőséget vágytam már egy -kis klánozódásra :)
    Ventrin vagy máson dumáltok?