• Archenemy
    Maradjunk abban, hogy van, amit "szabad" csinálni (kémkedés, árulás), ez a játék része, ugyanolyan, mint bármi más. Ezek ellen, csak azért, mert getziségnek tartom, még nem fogok fellépni, nem kifogásolom, satöbbi, ez egy ilyen játék, tudtam, amikor megvettem. Azon sem nyavajgok, ha legenkel valaki, amíg bányászok, pedig ez is getziség szerintem.

Ami viszonyt szabálytalan, pl. account feltörés, account share, afk makro, speedhack, radarhack, azt természetesen bannolnám én is.

Én éles határvonalat húznék a kettő közé. Csak azért, mert mindkettő előnyt jelent a játékban, még korántsem ugyanaz a kategória, míg szerintem te egy kicsit összemosod ezeket. A jó páncél is előnyt jelent, azt azonban mégsem érzi senki unfairnek, és nem gondolja, hogy az illetőt csak egy hajszál választja el az accounthacktól. A kémkedés is gondolom elég időigényes dolog.

Nem mondom, én jobb örültem volna egy olyan játéknak, ahol nincsenek ARAC klánok, az oldalak nem tudnak kommunikálni, van valamennyi (fél perc) loot protection, és egy oldalra tartozók nem ölhetik egymást. Így nekem nagyon mocskos a világa, túlságosan sunyiságpárti, ahogy korábban fogalmazta meg valaki. De hát ez van.