DragonKnight#2199
Nem baj üssük a goonokat ezért is :) Az Addiction benyalt az Awfull Co.-nak mint ahogy az látszik a politikai térképből is.
Ezenkivűl szerintem felül kellene vizsgálni a Hamlet beszerzés kérdését is.
Három okból:
1. Valószinüleg már nincs szabad clanstone (erre utal minden jel a fórumon)
2. Ha lenne is és megszereznénk akkor is kb annyira futná mint az Addictionos falu, vagyis semmire.
3. Ha egy nagyobb pl a goon klán meghivna minket egy "Baráti" beszélgetésre, annak két végkifejlete lehet. Vagy benyalunk és fizetünk heti 2000-10000 aranyat védelmi/hűbér pénz gyanánt(ez most a tarifa). Vagy elindulnak 100-150 fővel és felégetik a tanyát. Én az utóbbit választanám de azért akkor is szomorú a helyzet.
Ezek az okok abba az a irányba mutatnak hogy ne legyen Hamlet.
Amit lehet csinálni....
Hamlet nélküli "megfoghatatlan" klánként a nagyoknak is hadat üzenhetünk, nem fognak velünk érdemben foglalkozni, mert nem tudnak megfogni. Mi viszont kis 1-2 partys gank squaddal elég szép eredményeket érhetünk el ellenük.
Becsatlakozhatunk egy Alliance-be is természetesen fair alapon és mi adjuk a DPS-t ők meg a beengednek a városba. Ez addig műxik amig az alliance fair és nem tiporták el.
Lehetünk zsoldosok is. Akik fair ár ellenében segitenek a védőknek vagy akár a támadóknak, egy szigorú becsületkódex alapján. (pl. nem támadjuk meg azt aki még a múlt héten védekezésre bérelt fel minket, csak azért mert a támadó fél többet ajánlott). Természetesen itt van a legtöbb tere az RP-nek és egy ismert és megbecsült zsoldos klánt létrehozni nem is olyan kis feladat. Viszont ismerve a létszám arányainkat szerintem ez az egyetlen hosszútávú út. (Én az EVE-t és a HUN-t azért hagytam ott hányingerrel küzdve mikor egykét okos emberke kitalálta hogy elhagyja a süllyedő hajót és inkább becsatlakozik a BoB-hoz a HUN meg hagy pusztuljon.)