Bandras DaSilva#2182
Azt gondolom, hogy tök mindegy, hogy vki más nevével csinál karit vki vagy saját névvel...ha minden validálás nélkül elhiszik neki, hogy ő az akinek mondja magát akkor azok hülyék. Ha sok pénz/cucc van a guild bankban akkor nem adok rögtön mindenféle jogot egy most csatlakozónka...főleg a mai világban ahol a ventr/ts alap dolog...ha meg ismerik az illetőt akkor meg tudniuk kéne, hogy mikor lép be stb...szal ha vki bejelentkezik és ismerem a nevet azért attól még beszélgetek vele egy picit és ott rögtön le kéne jönnie, hogy az az illető nem az akire én gondolok...de hülyén írtam...
Ha ezt úgy teszik meg, hogy vkinek feltörik az accját és úgy pakolnak ki mindent az nyílván más kérdés..ott már fel kell lépni...
nevet meg hogy foglalhat le vki magának?..ilyen nincs..ha sikerül bejutnod akkor meg is van a név ... ha nem és később már nincs meg az a név akkor nincs mese újat kell választanod...volt már több játékban is úgy, hogy nem tudtam olyan nevet adni az emberemnek amit szerettem volna mert már foglalt volt...ilyen alapon simán kirúgathatok bárkit a játékból mert azt mondom, hogy az az én nevem ő csak ellopta..ez faszság.
Más. levertem ma reggel egy addictionöst a bind stonenál...tudom nem nagy dolog vkit ott leverni, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek:))...persze nem volt nála semmi..de mindegy:)) nekem meg volt az örömöm:))
Este sajna csak 10 után leszek megint..de mennék bárkit ölni olyan éjfél-1ig:.