-
Filder #2140 Eddig is komoly kifogásaim voltak a Darkfallba épített PVP rendszerrel, de a mai "élményem" után elég röviden tudom jellemezni: sz@r
A történet röviden.
Monkfield-től északra van egy toronnyal "védett" bank, vagy inkább széf.
A széf mellett álló lovag küldetéseket is ad.
Délután arra vettem az utam, gondoltam megcsinálom a küldetéseket, s szerzek egy kis könnyű pénzt.
Siettem, ezért a megérkezés után leültem a széftől néhány méterre pihenni. Amíg üldegélek, gyanúsan el kezd körülöttem somfordálni egy törpe.
Jobban szétnéztem, volt ott még két klántársa is, mindkettő mirdain.
Bankoltak, gondoltam megvárom míg eltűnnek, majd utána megyek csak vadászni.
Nos a történet itt nem ért véget, a törp megütött.
A neve átváltott szürkére, én meg mosolyogtam, hogy a torony majd elintézi.
Jól pofára estem, az a torony nem csinált semmit.
Ők meg megöltek, kivégeztek.
Szóval summa summárum, a valóban élvezhető és játszható PVP elemei (jelzem nem csak emiatt) a Darkfallban csak nyomokban fedezhetőek fel. Amíg az ilyen hibákat ki nem javítják a játék nem ér egy kalap szamócát sem.
(Aventurin-nél a srácok nyaljanak sót, a Darkfallban szaladgáló pszihiátriai esetek meg menjenek Afagnisztánba a tálibokkal PVP-zni.)
A játékosok száma, helyesbítek, az aktív játékosok száma a két héttel ezelőttihez képest jelentősen csökkent.
Úgy gondolom, mások is észrevették a probémákat, és azt is, hogy mint a jelentősebb változást hozó patch is tanusította, a fejlesztők nem nagyon akarják ezeket orvosolni.
Írtam egy levelet a supportnak, abban megkérdeztem, teljesen normális hogy a torony nem csinált semmit. (Hasonló esetekben a városi tornyok lövi a támadót.)
Sok reményt nem fűzök a válaszukhoz, tulajdonképpen még ahhoz sem, hogy válaszolnak.
Úgy látom semmi szükség másik szerver indtására, a jövő héten pedig nyugodtan folytathatják az értékesítést. Hamarosan a kihalt, üres szerver miatt fog a néhány megmaradt játékos morogni.
off
Amennyiben valóban jó PVP-t akartok próbáljátok ki a Savage 2-t. (Az adrenalin ott is nagyon felmegy.)
Bocs a hosszú posztért, de ez kikívánkozott.