• Lyan Kyj
    Hát, én Man-at-arms ölés közben találkoztam két szerencsétlenkedő törpével. Nagyon csillogó, fullplate páncélban virítottak, de a cselekedeteik alapján úgy értékeltem a helyzetet, hogy nem is érdemelnék meg azok viselését, így megvártam míg a beaggrozott 5 mob legyengíti őket, aztán kinyírtam mindkettőt. 500g fejenként meg 2 überkraftolt páncélszett (anyám, micsoda cuccok!) és rengeteg különböző fegyver volt náluk. 22 kékségről lementem -2-be, nem értettem, hogy miért ilyen sokat vett le.
    5 perc múlva írt a gyerek, hogy most akkor háború a klán ellen, úgyhogy eljátszottam, hogy azt hittem a törpék "gonoszak", ezért öltem le őket. Elhitte, s azt mondta, hogy ha visszaadom a cuccaikat, akkor nincs gond.

Eközben a neten igyekeztem keresni egy neutral, torony nélküli bankot, hogy bedobhassam a cuccokat. Sajnos túl messze voltak, így nem mertem kockáztatni, no meg nem akartam a klánunk ellen egyedül háborút robbantani, így arra a döntésre jutottam, hogy vissza kell adnom neki a dolgokat (közben állandóan írta a játékmechanikai dolgokat, hogy segíthessen jövőbeni kalandjaim során:P). Elmentem egy közeli chaos stone-hoz, szerencsére épp állt ott egy alfar. AFK volt, gyorsan le is öltem (a törpök cuccát felvéve rendkívül egyszerű volt) s vissza is változtatm kékké.
    Találkoztam a törpicsekkel, visszaadtam a pénzt és 1,5 szettet (nem is kérte a többit utólag sem), majd megköszönte és elviharzott.

Ennyi:P