• Archenemy
    Megjegyzem szerintem éppen hogy több naked funt lehetne csinálni. Lopakodni, parancsot teljesíteni, helyzetet felmérni úgy is meg lehet tanulni, és úgy legalább senkiben nincs benne, hogy jaj nehogy elveszítsem a cuccaimat, hanem lehet bevállalós módon nyomulni, akkor is, ha megdeglünk. Mikor Alvurral és The(?)-vel mentünk hárman, az fun volt, öltünk is, persze haltunk is, de The el tudott lépni a cuccokkal, szóval pozitívra jött ki. (amúgy még1x grat Duu-nak az ezeraranyas fogásáért :p) Meg utána mentem egyedül is, szintén naked, egy halom helyen el tudtam lopakodni, hátbatámadtam egy gyanútlan bányászt, és nem az volt az érzésem, mikor a végén kinyírtak, hogy ó bazeg mennyit vesztettem, hanem hogy ó bazeg mennyit tanultam.

Jó cuccban menni egyelőre (nekem legalábbis) olyan, mint mikor EVE-ben szerencsétlen háromnapos noob az egyetlen T1 battlecruiserjében megy flottacsatába a sniper BS-ek ellen. Sokat el úgysem ér vele, de az azért fáj, ha kilövik. Menjen inkább fregattban (itt: meztelenül), úgy legalább scoutolhat, baitelhet, és nem számít, ha kilövik/meghal. Idővel meg ahogy EVE-ben is, úgy itt is van skillbeli fejlődés, és most nem csak azt értem ez alatt, hogy tizenötös skill helyett ötvenes, hanem azt is, hogy tudni fogjuk, hogy kell észrevétlenül mozogni, mindig figyelni, mikor nem kell többet bevállalni, valamint több pénze/cucca lesz, tehát nem olyan nagy kár, ha kilövik, stb. Tehát ez egy fejlődési folyamat, aminek az elején vagyunk, és ilyenkor gyakori a szopóág egy hardkór játékban.

Meg ugye nagyon szép és tisztelendő (sőt mitöbb japán szamurájos) az a gondolatmenet, hogy azért halunk meg, mert nincs bennünk elég harci szellem, de valójában szerintem én azért, mert én ötöt sebzek az ellenfélen, ő huszat rajtam, én fél hápén kezdek, ő fullon, valamint ha mindezek ellenére szarul áll, akkor ellovagol, és nem érem utol. És ez most nem nyavajgás, tudtam, hogy ilyen a játék, én csak azon nyavajgok, hogy ilyenkor valaki nekiálljon osztani az észt, hogy azért vesztünk, mert a harciszellem. Szamurájok és és utódaik is azt hitték, hogy majd a fene nagy harci szellemük mindent kipótol, de azért csak legéppuskázták meg leatomozták őket a harci szellemet ugyan nélkülöző, de fejlett fegyvereket birtokló nyugatiak.