• Bandras DaSilva #2054
    A groupos ötletekkel teljesen egyetértek..kis gyakorlás még kell de aztán ok lesz. A groupleadert is mindig ki kell nevezni aztán az van amit ő mond..max utána szidhatjuk:)).

Más: felvettem a tamer profot és Koppánynak hála sípom is lett...sikerült tegnap egy lovat csinálnom..szal vállalok mount csinálást..a gáz vele az, hogy steedgrass kell hozzá, ami nagyon ritkán esik. tegnap este felhúztam a herb gatheringet 1ről 40re és csak 1 esett. Szal ha hoztok steedweedet ingyen van meg rögötn, ha nem ...akkor várni kell még esik annyi, hogy mindenkinek legyen lova.

Ezt kipróbáltam tegnap...lovat lehetőleg ne városba hívjatok mert néha egy olyan 10-15 méterrel eléd teszi le...aztán ha van ott valaki simán felpattanhat rá és már viszi is....leszállni is úgy érdemes ha nincs körülöttetek senki..kell egy olyan 10-15 mp amíg elrakja a lovat miután leszálltál róla...ezalatt az idő alatt megint bárki elviheti ha odaáll hozzá és nyom egy f-et.

Amúgy elég gyorsak..tegnap este lovagolgattam egy kört:))...egyelőre csak ló megy...kell fejlesztenem a skillt és akkor tudok majd mást is..ha esetleg disznó, vagy macska vagy a drake kell:))

Ha valaki potionöket csinál, szóljon mert van sok egyéb cucc raktáron..nekem nem kell (el szoktam adni őket, de inkább odaadnám ha valakinek kellenek.