• DragonKnight
    Hát az az igazság hogy ebben a játékban max a harvest node-okat tudod leszólózni.
    A kezdő terület goblinjain kívűl nem sok minden van amire sikerrel rámozdulhatsz. ÉS a goblinok közül is csak a scout és a fighter az amit meg lehet próbálni, mert a shaman már nem szóló téma.

Tény az hogy ez csapatjáték, a tegnapi 6 fős party arra barlangra ahol voltunk épp optimális volt, mikor hárman próbáltuk meg ugyanezt akkor igencsak kínlódtunk.

a PVP-vel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sajnos én hamarabb elpusztultam hála Killera "áldásos" tevékenységének (Friedly Fire FTW) és így nem tudtam ott lenni, de amit hallottam az nem tetszett.

Alvurnak volt igaza. HA betámadnak minket akkor nincs mese mindenkinek rá kell ugrania a támadóra és koncentráltan egyet ütve le kell őket darálni. Ellenkező esetben ők darálnak le minket, mint ahogy megtették. A grind spot megvédése meg kötelező. A ventrillón pedig összetudjuk organizálni hogy kit kell ölni. Ha ez azt jelenti hogy pirosak leszünk akkor azt jelenti. Eggyel több indok hogy elmenjünk Alfart irtani.

Az alignement grind pedig egyszerű. Befogunk egy pucér noob Alfart és megöljük, majd NEM gankoljuk hanem feltámasszuk és utána ÚJRA megöljük. És igy tovább míg ki nem lép a lelkem ( ezt meg nem teszi, mert akkor 1 óra queue vár rá) Ezzel a módszerrel 2 pontonként lehet grindelni az alignementet.

Nekem van 24 pontom szóval én bármikor bevállalom azt hogy megölöm akit betámadunk.