• Kalinka
    Melózom szóval msot ráérek leírni az észrevételeket.

Kari generálásnál minden okés kivéve a fejformák változatossága (legjobb még mindig az AoC)
    Amikor beléptem elég darabosan mozgott, 1 órát szenvedtem a beállításokkal de csak a full árnyék kikapcsolás segített,
    de még így sem olyan mint egy fps játéknál, gyorsnak gyors, de nem oylan sima a célzás messzire...
    És elég rondák pl a falevelek is közelről. Oblivion pl szebb nálam pedig az se mai. (Lehet csak az én gépem a hibás)

Az első negatívum számomra, hgoy ott van egy elég nagy város de alig lézengenek benne npc-k, van pár merchant és ennyi
    bár ez a kihaltság érvényes a tájra is, alig van mob. Ahol van ott meg csoportosan vannak és jó messziről jönnek csoportosan rád.
    Ezeken a helyeken elég sok a népsűrűség és egyenes arányban növekszik ugye a gyökér emberek száma is. Harcolsz 1 mobbal megölöd nagy szenvedés után
    (kezdőként elég erősek a goblinok) majd amikor vársz a megérdemelt jutalomra oda jönnek 3an és csak azt látod hgoyan fogy a lootod :)
    Egyedül nem sokmindent tudsz csinálni ellenük, mert kb van egy alap fegyvered és ennyi.
    Nehéz megbízni az emberekben, még ha segíteni is akar. Bármikor ki tudnak nyírni ha nem figyel az ember, de eddig úgy látom, hogy a nagyon szélsőséges embereket elüldözték a többiek is.

A többiek ember területen vannak így még nem találkoztunk, nehéz átjutni és bazi messze van gyalog. Egyszer neki indultam de a határnál (kb) már meg is ölt egy csapat ork.
    Mással nem voltam még csapatban, vagyis még senkivel :)

Ahogy fejlődnek a skillek, úgy nő a sebzésük is. Sac/kb 11-12nél járok kétkezes kard és íjászatban, lesser magic vagy mi az olyan 16 viszont a manna missile 24.
    Legnagyobb sebzést az íj adja nálam,majd kard és magic. Ellenben a nyil elég drága és amit a mobok dobnak azt hamar el lehet lövöldözni, szóval íjászat mellé kell még vmi más sebzés is.

A kezeléssel is gondom van néha, a helyes sorrend: berakni a fegyvert a kézbe, elővenni(R), mágiánál még beadni, hogy mit akarunk elsütni, majd jobb click
    na most ha a nagy kapkodásba becsúszik vmi, esetleg kétszer rakod be a fegyvert a hotbarról,akkor kb megáll a mutatvány és szarrá vernek míg kideríted mivan, esetleg ha bele kavarsz egy jobb clicket is akkor meg aztán tényleg :)
    azzal kijössz a támadásból és tudsz az egérrel mozogni (nem a karakterrel)

bocsi a hibákért és a fogalmazásért...ha kérdés van nyugodtan