DragonKnight#1534
A hatótáv kb annyi mint a nyilaknál szeritnem. Linkeltem egy nyil hatótáv videót korábban. Szóval elég messzire lehet vele lőni.
A különbség a mana missile meg a nyil között az hogy a nyíl az ívesen megy tehát felé kell célozni.
Viszont a mana missile aoe nem akkora ám hogy ne kelljen célozni. Annyira elég hogy ha beletolod egy mob-ba akkor a melee aki éppen üti az is kap a szeléből egy kicsit.
Mivel ez egy fps játék ezért nincs target lock. A nyilat és a mágikus lövedékeket lehet és kell dodge-olni. Elég sokat kell gyakorolni ahoz hogy jó lövész legyél. A mana missile esetében elég ha futó ellenség elé lősz, hogy pl belefusson a lövedékbe, vagy közel landoljon hozzá a lövedék.
Én mikor mentem át az elf területről a human kezdő területre, akkor át kellett mennem az orkok területén, és belefutottam egy ork spawn-ba ahol volt egy mágus vagy sámán.
Szerencsére este volt és a hold se világított ezért csak az egyik sámán meg néhány warrior vett észre és kezdett el üldözni. Hát ott kellett dodge-olni rendesen. Valami tűzlabda szerűséget lövöldözött a féreg, és az egyiket elég közel vitte be hozzám nem kapott el de a szele is levitte a fél életemet. Utána sikerült leráznom őket a sötétben.