3718
  • Torzonborz
    inkább gyere mer' online a server :P
  • vear
    Tele van vele a net, meg videoval a youtube, de csinálok néhányat, amint megint megy a szerver.
  • Torzonborz
    gúgli a barátod meg a jútúb :P

de továbbra se tudom hogy csinál ez sc-t mert a billentyű kombóra nekem nem írt ki semmit hogy csinált volna és lementve se találtam sehol.
  • DragonKnight
    Van egy kazal a hivatalos oldalon, azok autentikusak
  • zomgzerg
    képet még mindig nem láttunk a játékból :D

• DragonKnight
    Még fél óra és hajrá. Addig le van lőve az oldal.
  • titani
    most nem lehet belépni acc oldalra.. valami készül :@
  • vear
    Bent voltam, igaz csak 10 percet, mert lekapcsolták a szervert. Hát igen, a GUI-t meg irányítást még meg kell szokni.
  • DragonKnight
    No kérem itt egy link de ellenőrizni kell a jóságát és természetesen a CVV kódot át kell benne irni. Ezzel elvileg lehet egy kicsit röviditeni a szopást.

https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Products&product_code=PRE&action=buy_confirmation&cvv_confirmation=123
  • DragonKnight
    Na fennt vagyok az IRC mig a szerverek állnak.
    Lehet rajthoz állni. Az account oldanál.
  • Lonni
    pedig jó lett volna a beépített ember
  • DragonKnight
    most nem, de este 8.kor kezdjétek a shop oldalt frissiteni
  • Lonni
    Dragon ismét vagy IRC-en? :)
  • titani
    vagyis ? :)
  • DragonKnight
    The issue some players were experiencing with not being able to connect to the game followed by messages like "connection to server lost" and "Character in game" etc. - has been identified and will be corrected after the next patch is applied. The servers will go down in about an hour for this to be done.

New sales will be offered around 7pm GMT and run until the available copies are sold out. We won't post unless something changes. We're giving you the approximate time now in case the forums are overloaded later.

Please remember:

Users who refresh before timing out, open multiple windows or tabs, and hammer the system will be temporarily blocked. Please do not refresh unless you have timed out or you will lose your place in the queue.

If the copies we have available for today sell out, we will repeat this process again tomorrow.
  • Lyan Kyj
    legközelebb aláírást is olvasok, ok:P
  • Torzonborz
    aha DragonKnight.
  • Lyan Kyj
    Indított valaki Mirdaint?
  • DragonKnight
    Aki a Fileplanet-et szereti.

DarkFall on Fileplanet
  • DragonKnight
    Ez elég gyors.
    Töltsd le az összes file-t és kész.

Darkfall client on Filefront
  • Lyan Kyj
    INNEN próbáld, negyedik szerverről 400 plusszal jött. Lehet többet is tud, nálam az volt a max. Vmilyen download manager ajánlott.
  • Magh
    Tölti valaki a klienst torrenttel? 600-1000 seeder mellett is 50-60-al jön.
  • DragonKnight
    Az elmondottakon kívül még az is nehezíti a mágiahasználók életét hogy a magasabb szintű spellekhez nem csak mana/stamina kell hanem valamilyen reagens is.
    A reagenseket pedig lootolni/harvestelni kell.
  • DragonKnight
    Itt egy elég gagyi PVP videó. Sajnos fel van több része gyorsítva ezért elég nagy a káosz.

PVP Videó
  • DragonKnight
    A hatótáv kb annyi mint a nyilaknál szeritnem. Linkeltem egy nyil hatótáv videót korábban. Szóval elég messzire lehet vele lőni.

A különbség a mana missile meg a nyil között az hogy a nyíl az ívesen megy tehát felé kell célozni.

Viszont a mana missile aoe nem akkora ám hogy ne kelljen célozni. Annyira elég hogy ha beletolod egy mob-ba akkor a melee aki éppen üti az is kap a szeléből egy kicsit.

Mivel ez egy fps játék ezért nincs target lock. A nyilat és a mágikus lövedékeket lehet és kell dodge-olni. Elég sokat kell gyakorolni ahoz hogy jó lövész legyél. A mana missile esetében elég ha futó ellenség elé lősz, hogy pl belefusson a lövedékbe, vagy közel landoljon hozzá a lövedék.

Én mikor mentem át az elf területről a human kezdő területre, akkor át kellett mennem az orkok területén, és belefutottam egy ork spawn-ba ahol volt egy mágus vagy sámán.
    Szerencsére este volt és a hold se világított ezért csak az egyik sámán meg néhány warrior vett észre és kezdett el üldözni. Hát ott kellett dodge-olni rendesen. Valami tűzlabda szerűséget lövöldözött a féreg, és az egyiket elég közel vitte be hozzám nem kapott el de a szele is levitte a fél életemet. Utána sikerült leráznom őket a sötétben.
  • Torzonborz
    az a kezdő varázslat. később ha feljebb megy a skilled és van pénzed vehetsz mást.
  • Magh
    Én már úgy vagyok vele, hogy legyen minél nehezebb és bonyolultabb, annál több szerencsétlent elriaszt az elején, nem fog felhígulni a "class". Nálam más eleve nem jön szóba, szerencsére a nuker mage archetype a legtöbb MMOban nehezen játszható.

Mennyire kell célozni a mágiát? Azt írják, mivel minden AoE, annyira nem fontos, mint a pontlövő ranger nyilak. Mennyi a hatótáv kb?
  • [HUN]Crassus
    az összes videóban csak az a nyomorék/bocs,de tényleg baszki/ mana missle van:S
    változik ez??
  • DragonKnight
    Hmm bétában a mágia használhatatlan volt mert szart se sebzett.
    Erre elkezdték buffolni. Jelenleg az a mondás a fórumon hogy a ranged/magia overpowered és nerfelni kellene :).

Az egyik bejutott tag az mágus akar lenni szóval egyfolytában lövöldözi a Mana missile-t. De ahogy látom ez egy hosszú, kínos és drága skillezés lesz.
  • Magh
    Elkezdett már valaki mágiára skillezni? Nagyon várok erről véleményeket, szinte mindneki meleevel nyomul.
  • DragonKnight
    Ez van ha a Teszt szerver = Live szerver.
  • Torzonborz
    azért haladnak a srácok...a hivatalos oldalról már kiszedték a béta apply-t :D
  • Magh
    Official fórum, mit vártok? Azok mindig trágyadombok, ha az ember be is ír valami konstruktívat, szétflameli a sok debil agymosott nerd meg menőző kamasz. Nem csoda, hogy csóri devek be se néznek. Itt is, más sem megy, csak ontja a hülyeséget a sok carebear. Az a baj, hogy többnyire a closed bétákba is az ilyen hulladék jut be, meg is van az eredménye.
  • Torzonborz
    naja és ilyenek jutnak be a játékba :D
  • Kalinka
    az emberek nem szoktak utánna olvasni, hogy milyen játékot vesznek meg?

nekem sem siekrült vennem, vhogy nem sikerült elkapni azt az 5-10 percet a 3 óra alatt amikor mentek a szerverek :)
    1x sikerült eljutni a végére, majd az utolsó kattintásnál behalt megint
  • DragonKnight
    Na megjelent az első "Carebear" osztag

We need PVE zones!!
  • vear
    "
    A login issue is being addressed and the server will be up in a few minutes. We're sorry for any inconvenience.
    "

Szóval jah, ez miatt lőtték le. Ha félórán belül megy, akkor megpróbálok beloggolni, legalább lássam a játékot belülről. Ha nem, akkor majd holnap.
  • BEAST #1521
    :/

ez egy jel
  • vear
    Hát nekem ilyenek nem voltak, de volt egy csomó "class not found". Úgyhogy kitakarítottam a PATH-ot meg környezeti változókat, hogy semmilyen Java meg Python cuccost ne tudjon megtalálni. Elvileg úgy kellett megcsinálják, hogy csak a saját dolgait használja, de ugye sohase tudni. De jah, most már nem tudom kipróbálni. Lehet hogy ez az új patch az oka, és most holnap délig megint reszelik, lehet hogy pont ez a probléma miatt.
  • DragonKnight
    Nem a szervereket most lőtték le. De a te bajod nem ez. A client.log-ban keressél fatal error-t pl. corrupted data stream, stb.

Lehet hogy újra kell telepiteni és patchelni.

Fórum post ebben a témában

De most sehogy se fogsz tudni belépni mert leálltak.
    Úgyhogy holnap folyt.köv.