• Dany007
    #83
    Igen pontossan erről van szó!
    Tudod, hogy miért?
    Mert az elmúlt 4-5 Vistás postban, egyetlen egy értelmes válasz nem érkezett rá.
    Papoltak itt a readyboot-ról, hogy hurrá a vista már 1 percen belül betölt. Meg, hogy mennyire hasznos, hogy átnevezésnél a kiterjesztés nem jelölődik ki autómatikussan! Hát igen, ezekért tényleg érdemes kiadni azt az 50ropit!

    Aztán jönnek az ilyen emberek mint "ziby", és ilyeneket nyögnek be, hogy :

    "Hát akkor ne használd ha sajnálod tőlle. 3Gb-ram al szerelt gépek nemsokára mindennapossá vállnak. Szerintem a vista tökéletes XP utód. És minden kis M$ user át fog térni belátható időn belül."

    Vágod? Vagy egy kis M$ ügynök, vagy fizetnek neki az ilyen marhaságokért, vagy egyszerűen csak topa és foglma sincs róla, hogy miről beszél.
    Mert ilyeneket benyögni, aaz megy, de egyetlen ész érvet indokot, nem írt bele!
    Ilyet írni, hogy a Vista tökéletes utód az xp-nek.
    Ennyi erővel simán válaszolhatnám azt, hogy pedig nem mert a vista egy szar, azt pont.
    Egy kicsit körbe kéne nézni, a hírek, cikkekben, és átgondolni, hogy vajon hány nagycég van akik kijelentették, hogy nem fognak Vistát használ, mert egyszerűen nincs olyan szakmai indok amiért érdemes lenne áttérni + hardvert fejleszteni miatta. Hogy hány szakmabeli volt aki szintén ész érvek alapján húzta le a Vistát. Hogy hány laptop gyártó hagyta abba a Vistával forgalmazott gépek eladását mert a userek vitték vissza a notikat, hogy nekik inkább Xp kell rá.
    Nembeszélve erről a PC World álltal összerakott listáról, ahol szintén a "szakma" jelentette ki, hogy a Vista a 2007-es év legnagyobb csalódása.
    És akkor jön egy ilyen M$ fan és benyögi, hogy a Vista a tökéletes utód, csakígy minden nélkül. Hát persze...végülis engem meggyőzött...LoL
    Sz.ted nem röhej, hogy az emberek mondjuk 30%-a áradozik, meg odavan a Vistáért, de egyetlen elfogadható indokot nem mondott az Xp-ről Vistára való válltásra?