Carbine#4
Érdekes a lista sorrendje. Én magam kipróbáltam a Vistat, az Office 2007-et, és hosszas unszolás után az iPhone-t is. Abban egyetértek, hogy a Vista megérdemelte az első helyet. Magasra tört, de eddigi képességei alapján halovány üstökösként zuhan alább. Nem sok embert ismerek, aki ha felrakta, 1-2 héten belül ne állt volna vissza az elöző rendszerre. Az iPhone meg pontossan az lett, amit akart az Apple... csili-vili presztízs termék, ami nem tud többet, mint egy fele annyiba kerülő vetélytársa, hogy a megszorításait ne is említsem, de nekem 20 perc alatt sikerült lefagyasztanom. Persze erre lehet mondani, hogy a hiba a felhasználóban van, de elméletileg az Apple a termékeit a "totális informatikai analfabétáknak" készíti, vagyis, hogy minden nehézség nélkül lehessen használni. Ez nem igazán jött össze eddig. Az Office 2007-el viszont nem igazán volt gond, csak szokni kellett az "újdonságokat". Mindenesetre az én kis értékelésemre pontossan annyira fognak figyelni az említett termékek készítői/alkotói, mint a PC World összeállítására. Najó... rájuk 1 kicsit jobban.