• Nusi
    Egyetértek a Vista első helyével. Egy fertelem az az op rendszer nemtudom, hogyan adhattak ki ilyet és tényleg felmerül a kérdés 5 év alatt erre voltak képesek? Már amikor hébe-hóba ismerősöknél találkoztam a vistával sem volt szimpatikus, de nemrég testvérem kapott egy Dell laptopot amint vista van így huzamosabban tanulmányozhattam. Nem lennék hajlandó egy órát sem használni, de lehet sokat mondok. Testvérem a második nap már arra kért, hogy rakjak fel neki XP-t és ha nem lenne legális a Vista már rég megtörtént volna, így csak szenved szegény azzal a fertelem redszerrel:S Én teljesen nyitott vagyok az új dolgok felé, ha látom, hogy jó hasznos faszán működik, pl. linux felé is teljesen nyitott vagyok ismerkedem vele olvasok róla próbálgatom, vistának is adtam esélyt, de csak az örületbe kergeti az embert egy használhatatlan lassú erősforrszabáló nemistudom mi! Kiváncsi vagyok mit hoz majd az sp1, de ha nem lesz drasztikus változás akkor még jóideig marad az xp(amivel tökéletesen elégedett vagyok), vagy húzom a seggem Ubuntu alá:)