• Balumann
    Nekem az első játék amit hihetetlen mód vártam (mivel előtte lévő részt nagyon sokat játszottam multiba) az a Splinter Cell Double Agent volt. Radeon 9600 pro kártyám volt, és habár tudtam h ennél jobb kártyát kér, én abban reménykedtem akkor, hogy legalább minimumon el fog indulni. Láttam képeket minimumon róla akkorra, és hát akkor biztos voltam benne, h ennyit képes elvinni egy olyan kártya is. Hát nem volt hajlandó elindulni se. Hihetetlennek tartottam, most is felháborítónak tartom, hogy azt nem voltak képesek sm2 kompatibilissá tenni.
    Nemhiszem, hogy pl. egy Ati x800 XT ne lenne képes olyan grafikát megjeleníteni.
    Nincs nagy igényem grafika iránt, de az lenne a korrekt, hogy legalább gyengébb grafikán, akár negyedannyi pixellel de el fusson rendesen egy középkategóriás gépen egy játék. Hogyha jó egy játék, akkor teljesen mind1 a grafika... /na igen, mostani újabb játékok színvonaláról lehet nem érdemes beszélni, ha a grafikán kívül bármit is nézni kéne, tisztelet a kivételnek/
    Legalább az UT3, GoW meg az újabb unreal 3 engines játékok hajlandóak elindulni sm2-n, érdekes h egyesek előtte még is "ráfogták" a motorra, hogy csak sm3 képes.