• Komolytalan
    http://totalcar.hu/magazin/velemeny/kukorica/
    Egyébként amíg bevetetlen termőterületek vannak, addig szerintem nem kéne problémázni azon, hogy "de mi lesz ha elfogy a termőterület, és különbenis". Merthogy az még soká fog úgy elfogyni, hogy pl Magyarországon a fele parlagon hever annak, amit a 80-as években használtak (statisztikában nem, de az minősítésen alapul, nem nézi meg hogy tényleg van-e vetve valami bele).
    A műtrágya megintcsak ördögtől való dolog, azt azért ne felejtsük el, hogy a szerves trágya se a különösen finom bukéjáról híres - szerintem a metán se túl vicces a levegőben, mégse haltunk bele 20 éve. Most meg hogy az emberek szívesebben vesznek kőolajból készült kötözött sonkát mint valódi húsból készültet - hát nincs annyi szerves trágya, műtrágyát kell használni. Szóval erősen opec szagú a cikk. Mondjuk azt nem értem, a sivatagot miért húzták le a termőterületekről, mikor éppen rájuk jellemző, hogy a sivatagba oázist csinálnak, meg sípályát. Na szerintem az a víz pazarlás, nem az amikor a mezőgazdaság öntöz.