• Bagoly000
    Ki nem gondolta volna hogy egy szabadalom a másik kárára van. Ezt tényleg magyarázni akartad? Szerinted ezt nem fogta még fel senki, hogyha valamit levédetsz, és más nem használhatja, akkor abból a másik nem jól jön ki?
    Mit akarsz kifejezni azon hogy nehéz a szövegértés? Írd le nekem honnan kellett volna rájönnöm, hogy a te tömör, értelmetlen szövegedböl arra jöjjek rá, hogy a szabadalom kárt okoz a másiknak. Nem is gondoltam, hogy a másiknak kárt okoz. De szerintem ezt nem is kell vitatni, mert egyértelmű. Gondolj csak bele, mi lenne ha nem lenne szabadalom. Nem lenne értelme kifejleszteni dolgokat. Ha valamit kifejlesztesz, nemlesz belöle sok pénzed, mások szabadon használhatják azt amiért te dolgoztál. Hát ez nem egyértelmű?
    Idézd légyszíves, hol mondtam azt, hogy a szabadalmak nem okoznak kárt másoknak.

inkább én idézem magamat:
    "Mivel alkottak jót, pl directx, ami játékokhoz (jó játékokhoz) elengedhetetlen, ezért a felhasználó a megvásárlásra kényszerül, mert free rendszereken ez nem elérhető (tudtommal). "

Nemtom miért kellett ennyi betűt pazarolnom rád.
    Nem éri meg ha te itt értetlenkedsz, a semmiért irsz.
    Olyan segg okosnak gondolod magad hogy hihetetlen.