Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
A gameplay múvi megtekintése után csak egy pár apró észrevétel:
Az inventory-ban van 2 új felszerelésnek hely: nadrág és vállpánt.
Továbbra is van öv, 4 italhely látszik is az inventory-ban és e mellett az egyik ládából egy minor health potion is kiesik (úgyhogy az ez irányú para nem tom miért van).
Az inventory kicsit más, mert bár fegyverekből ott van egy rakat, de nem tudom, hogy az üres ablakok száma az erő, a szintek vagy minek függvényében fog növekedni.
Az azonos tekercseket egy fakk alá lehet halmozni (egy üres rekeszben pl. 4 tp papír látszik)
A rúnák kicsit mintha módosultak volna, hogy ez most csak a korai verzió miatt van, vagy tényleg ez lesz a végleges nevük (minor energy rune, minor power rune, minor lethality rune) az rejtély.
Kicsit más a gem-k neve is: pl. Chipped Star Topaz (kíváncsi vagyok, lesz-e külön csillag és sima változat is) és ezen felül az egyik concept art-n egy Gem mine is van...
Vannak érdekes italok: elixir of vitality I, elixir of willpower I (ilyeneket csak az egyben lehetett taláni és venni, kíváncsi vagyok itt milyen funkcióval bírnak majd). Ha ugyanazzal, akkor az érdekes lesz.
A létra mint új elem szintén jópofa
Megmaradtak a minőségi osztályok a fehér cuccoknál (lásd: inferior learher gloves)
A synergy-re utaló jeleket nem látok
Helyszín: Leoric Highland (diszkrét utalás az első részre, bár mivel ott már Leoric fel lett aprítva, így félő nem találkozunk vele, pedig olyan szívet melengető ellenfél volt:-)
A tájat szinesíti vadállat (pl. nyúl)
Vannak érdekes cuccok, amiket tippelni sem tudom mire jók:
Ancient Medallion (csak fehér színű látszott eddig)
Small Bag