• Dodo55
    Meg játszottam most kicsit D2-vel újra, csináltam egy Assasint, azzal alig játszottam régebben. Talán mikor megvettem a kiegészítőt, akkor kipróbáltam, azt annyi. Értettem már akkor is hogyan működnek vele ezek a combo dolgok, de valahogy nem érdekelt annyira a dolog. Most viszont kb 1 óra alatt már ACT I végéig jutottam 12-es szinten, és nagyon meglepődtem mennyire durva tud lenni ez a karakterosztály. Alapból is elég erős volt 1-es szinten, 1 ütéssel ölte a Falleneket, meg Quill Rateket, de ezzel a combozással másodpercek alatt tömegeket írtok :D Meg összeszedtem egy csomó health potit, de a Barracks-ig szó szerint semmi szükség nem volt rá, kb pályánként használtam 1-et, egyszerűen alig tudtak megsebezni az ellenségek. Azért 1-2 halál volt, mert néha kicsit túl bátran berontottam zárt helyen elég nagy tömegekbe.

Amúgy ez most elég hülyén hangozhat, de egyszerűen tényleg arról van szó, hogy nagyon sokat játszottam régen Barbárral, Sorceressel, Paladinnal, Necroval, meg Druidával, de valamiért Assasinnal nagyon nem próbálkoztam, 1x-2x ha igen, akkor is csapdással, szóval ez most így még új volt nekem, annak ellenére, hogy 2002 óta megvan a D2X, és nagyon sokat játszottam vele.