• PiszkosFred
    Annyi labjegyzetet engedj meg kerlek - hatha sikerul az elvedet megtartva meg akar jatszani is -, hogy a PoE-ban a caster mint olyan, elegge nehezen behatarolhato dolog, mert valojaban a valasztott karaktered csak az adv. classt (ascendancy itt) es a skill tree kezdesi helyet hatarozza meg. Az, hogy mit hasznalsz, milyen socketekbe milyen spelleket raksz, milyen statokat, milyen junik cuccokat, stb. hordasz es ezeket hogy kombinalod, az mar teljesen classtol fuggetlen.

Az adv. class csak bonuszt ad, ezert is van az, hogy a legtobb build kivitelezheto barmelyik osztallyal, legalabbis kazuar es halado szinten. A profik, akik a maximumot akarjak kihozni a jatekbol (endgame grind top tierben es top mapeken) azok szamara persze kotelezo az adv.class+build kombo, de ha nem akarod patikamerlegen merni a dolgokat, hanem csak daralni akarsz es szorakozni, akkor barmi mukodik barmivel.

Az en kedvenc buildemet (explosive arrow totem build) szerintem az elmult evekben siman megcsinaltam vagy 4 class-szal, mert hat mindig jottek az uj ligak, uj modszerek, uj nerf, uj buff, stb. igy a build alapkoncepciojat megtartottam, csak a class valtozott. (league starter buildnek mindig ezt hasznalom, aztan ahogy jonnek a junik cuccok, annak fenyeben dontok a kovetkezo build mellett).

Szoval a genderlock miatt azert ne mondj le errol a jatekrol, az a resze aranylag konnyen ki-/megkerulheto, male karakterkent a Templar pl eleg komolyan tud apritani casterkent (spark build peldaul), a Marauder Righteous Fire buildjerol nem is beszelve. De pl ez a RF build is olyan, hogy szinte barmelyik class-szal kivitelezheto.

Szoval erdemes lenne egy eselyt adni a male karaktereknek is, nem csak pofozkodni tudnak :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.03. 13:37:55