78989
  • coolpet
    Akkor most kell megvenni kieggel bneten akcióban.
  • hawkie22
    Megkockáztatom, hogy PC-re nincs belöle lemezes verzió. PS5-re és XBox-ra biztos, hogy van, de PC-re még nem láttam, Amazon kínálatában sincs, szóval esélyes, hogy nincs PC-re lemezes verzió.

Én most kicsit jegelem a játékot, dec. 6-án jön a PoE2 Early Access, az eddigi videók alapján simán zsebre teszi a D4-et. Nagyon kíváncsi leszek, 6-án hárman haverokkal nekiesünk. :)
  • coolpet
    Sziasztok!

Lemezes kiadás PC-re létezik a Diablo 4-ből?
    Esetleg a Vessel of Hatred kiegészítővel együtt?
    Eddig minden megvan lemezen, most már kikupálhatták annyira hogy mehetne a polcra :)
  • SLICK
    épp ez az, hogy az is szar lett
  • hawkie22
    D2-t imádtam, ráment plusz két évem az egyetemen, annyit nyomtuk haverokkal LAN-ban. A D2R-t nyomtam haverral, de a sokadik karakter után már dög unalmas ugyanazt a kontentet háromszor egymás után is lenyomni, így gyakorlatilag az volt, hogy ö végighúzott engem minden szinten Baalig, ott publicban felszinteztem magam a következö nehézségre, aztán mentünk tovább. De otthagytam, a nosztalgia már nem volt elég, hogy ott tartson. D3-al ugyanez volt a bajom, hogy minden szezonban ugyanaz megy, semmi új dolog nem volt benne, valahol a 13. szezon környékén hagytam abba, azóta elö se vettem. A D4-et is otthagytam a 2. szezon után, de most a kiegre visszajöttem. A sokadik Spiritbornt csinálom, mert mindig elhullik a karakter valahol fejlödés közben (csak Hardcore-ban játszom). Most sikerült a lvl 60, megy simán a T1-T2 is, szóval egyelöre elvagyok, még fel kell gearelnem rendesen, de menni fog ez.
    Viszont amit mondani akarok, lehet, hogy fos a D4, lehet, hogy sokaknak nem tetszik, mert a PoE, a Last Epoch vagy egy másik játék jobb, de tény, hogy a D4-et az egyszerüsége miatt szereti az ember. Nekem a PoE skillfája sose tetszett, szerintem túlbonyolított, a sokféle effekttöl hányok, dettó mint a Last Epochban. De a PoE-ben az itemek sokfélesége se tetszett, szerintem az egész játék túlbonyolított, pedig haverom esküszik rá, hogy a legjobb a piacon. Én maradok a D4-nél, hetente 2-3x belogolok 1-1 órára, nyugtatólag hentelek kicsit, erre nekem böven jó a játék.
  • dantor7
    Nana, a Blizz MINDIG a lopásból élt, talán a diablo1-et hozták össze csak saját kútfőből.

Diablo2 előtt is volt pl. a Darkstone, mai napig állitom hogy jobb mint a d2 :D
    csak hát a büdös nagy hype hogy úristen Blizzard, meg az, hogy volt battle.net, el lehetett merülni a tradingben, satöbbi... de ott is, jéééézusmária, annyira ORDAS NAGY bugok voltak d2 alapjátékban, a d2 lod-ban is hogy hihetetlen, tizedennyi nincs a diablo4-ben!
    Csak akkor azt hittük, mi vagyunk a balfaszok, ha nincs meg egy Q item, közben csak nem spawnolt le a terület, vagy el volt barikádozva a lejáró, vagy beszélhetnénk a stackelődő poison damageről, pedig nem ma volt, mégis élénken élnek ezek a hülyeségek.

Visszatérve, hogy a Blizz mindig csak lopni tudott és "finomitani", ma is igaz. PoE-től hányingerem van már egy óra után, Last Epoch is össze-vissza durrogtat mindent a képembe, a D4 meg tök otthonos, és "visz magával".
    Hozzátenném, pár éve egy havernak szerveztünk 4 fős LAN-t, mert ő sosem játszott a diablo sorozattal.
    Az a kibaszott unalmas hánykolódás, mig végig szenvedtük magunkat a D2-n, pedig úgy volt, elmegyünk Hell végéig, de nightmare közepén feladtuk.
    Viszont utána a Diablo3 már smooth sailing volt, szépen adagolt mindent a játék, volt kihivás DE nem ütköztünk falakba.
  • MerlinW
    Ha nem vagy PoE rajongó és kevés a D4, próbáld ki a Last Epoch-t.
  • savior666
    Most szabták át.
  • SLICK
    Pedig igaza van.
    Én is megadtam az esélyt a játéknak, beletettem jó pár órát, de be kellett látni, hogy egy határ szar az egész. Az új változtatásokkal szintén csak jobban elbaszták (Diablo 3.5... wtf) A kiegészítőt már meg se vettem, jelenleg számomra a játék halott. Ha netalán teljesen átszabják az alapoktól a játékot és valóban a jó irányba, akkor majd előveszem megint.
    A Blizzardra nézve pedig ultra gáz, hogy ennyi év alatt képtelenek voltak egy normális Diablo fejlesztésére. A konkurens játékokban sokkal több fantázia van, mint ebben valaha is lesz. Ez a szomorú
    Nem vagyok PoE rajongó, de a 2. résznek adok egy esélyt mert ígéretesnek tűnik. Illetve maradok a D2R-nél.
  • lwb
    Nem néztem, köszi. Most DAV-vel vagyok elfoglalva. :) Majd ha végigment az, akkor megyek vissza D4-be grindolni.
  • Sunrider924
    Ha neked ez jo akkor hajra, nekem nem az es igen 150 orat probaltam megtalalni hogy miert is akarjak vele jatszani de nincs semmi, kifujt, es hogy valaszoljak a masik kerdesedre, a D3ba 10 ezer orat tettem bele....
  • dantor7
    Ne hari, de egy szaros palacsintából MAX 1 falatot eszek és azt is kiköpöm, nemhogy 150 óráig rágcsálom.

Sajnos, jó a játék, leköt, és ennyi a "dolga".
    Counter-question: ha jó lenne a játék, mármint úgy tényleg, balanceolva minden, akkor beletennél 1500 órát?
  • PiszkosFred
    Tegnap mar aktiv volt megnt a dlss opcio, ha esetleg nem nezted volna.
  • lwb
    Ez igaz, az SB elég unba lett. Ettől még én meg vagyok elégedve az incinerate / meteor sorcimmal,p140-en torment 1-ben tolom, ami nekem bőven elég és überlilithet leszámíva leradírozok mindent és mindenkit. Mondjuk engem annyira az endgame nem szokott érdekelni, inkább elkezdek előről egy új karit másik classból. Az SB nekem hangulatilag nem jön be, így akkor sem fogok azzal játszani, ha amúgy OP a kaszt.

Az én legnagyobb bajom a D4-gyel az az, amit nem lehet peccselni sem. Az alaprendszer, a 34653. stattal iszonyú bonyolulttá teszi a játékot. A gear a unique-oknál kezd érdekes lenni, amit normalban sanszosan sosem látsz vagy legfeljebb a legvégén. Az összes többi az százalékos izéket ad ide meg oda, de nem alakítja át a játékot, még a legendaryk sem. Ezért a fejlődés szerintem kaotikus és unalmas és az új játékosokat elriasztja.
  • Sunrider924
    Az egesz kiegeszito egy elbaxot rosz vicc a csoda mindent megolo uj class-al az elen. Valahol boritekolhato volt hogy az a csapat amelyik 5 szezonon keresztul nem tudja megoldani az 1+1=2 matekjet az ugyanolyan higfost fog leszallitani akarminek hivjuk, uj szezonnak, expansionnek akarminek es ugy is lett. A stat squishbol amit beigertek nemhogy semmi nem lett hanem pont az ellenkezoje valosult meg, hiaba masoltak le a diablo3 megoldasat hogy mar nem irjak ki a szamokat attol meg egy 7.800B meg mindig egy nagyon rosz vicc az igereteik fenyeben. Az hogy ugy eroltetik az expansion eladasokat hogy kiherelik az osszes tobbi classt az mar erosen megkerdojelezheto esetleg fogyasztovedelmi hatareset is akar, emelett az olyan tehnikai bugok mint az rtx ami a bevezetesetol kezdve csak teljesitmeny csokkenest okozott, az mar nem is igazan erdekes.
    Az a marha nagy helyzett hogy amig ezt a diverz amator balfaszokbol allo fejleszto csapatot ki nem lovik a Holdra/Marsra ugy hogy vissza ne tudjanak jonni es helyukbe nem vesznek fel mar bizonyitott tapasztalt fejlesztoket hogy rendberakjak ezt a hulladekhalmazt addig a diablo4 egy jo probalkozas marad csak, ami elehetett volna akar jo is de minden lett csak az nem. Anno deluxe-ot vettem alapjatekbol ugyhogy deluxe-ot vettem dlc-bol is, kurvara nem erte meg, 10 nappal az indulas utan 2x SB+necro+barb utan legszivesebben uninstallaltam volna, aztan azota inkabb be se logoltam es nem is erzem hogy fogok. Jah mielott valaki a content-el jonne, Pit 149nel tettem le a lantot, a ket SB kariban osszesen 150 ora felett jartam. Ha most meg valaki azt mondana hogy dehat ez jo ar ertek arany akkor erre csak annyi a valaszom hogy amikor szar van a palacsintaban akkor ....

Az egesz szezon indulas ota eltelt idoszakban mast se hallani csak hogy a spiritborn hanyfele major bug/glitch/exploitbol szedi ossze azt a "fantasztikus" sebzeset es akkor azt mar nem is emlitem hogy az evade okossag miatt patchelni kelett a classt mert a szerverek nem birtak a terhelest, D4 expansion jelenleg = minden heten uj bug/glitch es akkor van pofajuk buszkelkedni hogy mekkora anyagi siker a kiegeszito...
  • PiszkosFred
    Hat, az nvidia mar kiadta az uj drivert, a blizz is szerintem hamarosan jon a patchcsel. Eddig sose volt semmi bajom, se fagyas, se akadas, semmi, erre tegnap bumm, nem is tudtam, hogy mi a gond egeszen addig, amig FB-n es redditen nem kezdtek masok is (nvidiaval) erre panaszkodni. Azan a Blizz le is lotte gyorsan a dlsst. Piten kivul nem volt gond igy sem, de dlss nelkul picit maskent hatott nyilvan az egesz, igy inkabb hagytam most, behuztam az ingyenes giftet a storebol es ennyi. Szerencse a szerencsetlensegben, hogy annyira nem is hianyzott, csak halloweeni eventet akartam megnezni.
  • lwb
    Értem, de akkor meg inkább ki kéne javítaniuk. Azért vicc, hogy ilyen alap dolog nem működik, pláne a legnépszerűbb gpu chipsetnél.
  • PiszkosFred
    Nem hulyesegbol, sajnos az nvidias driverekkel es a patch-csel is volt gond, fagytak folyamatosan PIT-ben, igy amig nem javitjak, addig kikapcsoltak. Engem 3060-nal negybol negyszer dobott ki par percen belul, abba is hagytam a fixig az egeszet.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.30. 15:46:06
  • lwb
    Legújabb patchben blizzard szépen lekapcsolta a dlss-t ... Ezek teljesen hülyék. Fsr meg xess van, de dlss nincs.
  • lwb
    Kieg kivégezve, tolom a season-t új karival. A kieg szerintem egész jóra sikerült, kicsit éreztem a végén, hogy húzzák és nagyon látszik a végén, hogy lesz még itt további kiegészítő, mert a sztori nincs lezárva természetesen. Ettől még jó lett és ajánlom mindenkinek, akinek bejött az alapjáték.
  • hawkie22
    Közben megtaláltam, én voltam a hibás. :D
  • hawkie22
    Én rontok el valamit vagy az elötöltés tényleg így van beállítva? Bármilyen gyors netröl megyek is, csak 1 Mb/s-el hajlandó jönni az anyag lefelé.
  • repvez

Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.10.03. 11:16:53
  • TBTPumpa
    Hypetrain indul!

Diablo IV | Vessel of Hatred | Gameplay Launch Trailer

• PiszkosFred
    addig is probald ki a hetvegen ingyen (lvl20-ig mehetsz)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.19. 23:38:47
  • coolpet
    Van az 12K is!
    Ha valami bundle jönne mondjuk 15K-ért 2 kieggel akkor még az is beleférne.
  • TBTPumpa
    Közeledik az új kiegészítő!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.09.18. 10:13:45
  • TomStorm
    Az 10.500 ft.Mi a gond?
  • coolpet
    40% off a D4 classic a bneten most.
    Van még hozzá valami kedvezmény? :)
    Behúznám, de 10K huf-ot szántam rá max
  • TomStorm
    Végülis ott lesz az új karakter szezonra.Eternal-hoz meg biztos ad extrát.Már várom
  • PiszkosFred
    Hat, oktober 8 mind a ketto datuma, a mostani szezon vege es a Hatred megjelenese, igy vagy lesz egy het probaido eternal karakterekkel majd oktober kozepetol uj szezon, vagy egybol tortenik a valtas es mar uj karakterrel mehetunk mefi utan.

Tippre a masodik lesz, hogy ne torje meg a lenduletet, plusz annyira fejreallitjak a jatekot es az alrendszereket, hogy ahhoz uj karakter dukal :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.09.14. 08:30:52
  • TomStorm
    Új szezon is társul majd VoH kiegészítőhöz?
    Vagy Eternal karakterekkel indulhatunk?
  • coolpet
    Oksa köszi.

Nekem is van PS-em, meg ott most akciós is, de mivel az egész széria mindenestől PC-n van meg, ott venném.
    Oda kérnék egy jó nagy discount-ot :)
  • PiszkosFred
    Nem nagyon neztem, hogy kivel jatszok egyutt guildben vagy randomok eseteben, de az biztos, hogy csaladban a pc-xb siman ment (ps-t nem probaltam), igy szerintem annak is mennie kellene. Bneten kell/fogtok kapcsolodni egymashoz, vagyis kell mindkettotoknek egy-egy bnetes acc es a PS accot ahhoz kotni a havernek, utana friendlistre fel es mehet is a moka (ha jol emlekszem, akkor real id-s felkeressel mukodott nekunk csak, a sima karakter alapuval nem, de pentek van, akar rosszul is emlekezhetek :D
  • coolpet
    Sziasztok!

Havernak PS5-re meg lett véve a D4 sima, és PC-ben gondolkozom.
    Megy itt már a crossplay? PC és PS5?
    Látom 20K az ára, jó lenne behúzni egy akciót. Esetleg várható Bneten? Vagy máshol is érdemes megvenni, esetleg Steamen? Ha ott veszem kell a Launcher hozzá?

Köszi!
  • repvez
  • PiszkosFred
    ismerosok kozott vannak, akik szinten megcsinaljak (addig is porog a Battlepass), de en lelottem a masodikat feluton. Elsore nagyon nagy elmeny volt, szokatlanok voltak az ingame videok (egy diablo jatekhoz kepest), de elveztem, igenyesek voltak es kellett, hogy ertsd a sztorit. De masodjara mar nem utott akkorat, rakas skip utan az egesz kampanyt lelottem, azota sem neztem ujra.
  • lwb
    Ezek szerint én vagyok az egyetlen, aki minden seasonnál azzal kezdi, hogy végigviszi az egész campaignt mégegyszer előről :)
  • PiszkosFred
    A terkep (a felszinen) fix es mindennek fix helye van. A dungeonok es egyeb fold alatti reszek 90%-a mar randomizalt. Elso vegigjatszasnal a kampanyban nem tudod mi van elotted, mert ugy fedezed fel a megyeket es a vilagot. Utana kovetkezo karakterekkel mar az ismert terkepen jatszol.
  • repvez
    A területek legalább folytatják a d2 hagyományait, hogy mindig más formályu és máshol jönnek a szörnyek és igy legalább végtelen variácios lehetöség van a végigjátszásra márha a történet ugyan az maradt is?

régen mikor senki nem tudott angolul csak toltuk a játékot fogalmunk se volt, hogy mi a lényege a történetnek csak, hogy ölni kell a monstákat.