Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hawkie22 #78985 D2-t imádtam, ráment plusz két évem az egyetemen, annyit nyomtuk haverokkal LAN-ban. A D2R-t nyomtam haverral, de a sokadik karakter után már dög unalmas ugyanazt a kontentet háromszor egymás után is lenyomni, így gyakorlatilag az volt, hogy ö végighúzott engem minden szinten Baalig, ott publicban felszinteztem magam a következö nehézségre, aztán mentünk tovább. De otthagytam, a nosztalgia már nem volt elég, hogy ott tartson. D3-al ugyanez volt a bajom, hogy minden szezonban ugyanaz megy, semmi új dolog nem volt benne, valahol a 13. szezon környékén hagytam abba, azóta elö se vettem. A D4-et is otthagytam a 2. szezon után, de most a kiegre visszajöttem. A sokadik Spiritbornt csinálom, mert mindig elhullik a karakter valahol fejlödés közben (csak Hardcore-ban játszom). Most sikerült a lvl 60, megy simán a T1-T2 is, szóval egyelöre elvagyok, még fel kell gearelnem rendesen, de menni fog ez.
Viszont amit mondani akarok, lehet, hogy fos a D4, lehet, hogy sokaknak nem tetszik, mert a PoE, a Last Epoch vagy egy másik játék jobb, de tény, hogy a D4-et az egyszerüsége miatt szereti az ember. Nekem a PoE skillfája sose tetszett, szerintem túlbonyolított, a sokféle effekttöl hányok, dettó mint a Last Epochban. De a PoE-ben az itemek sokfélesége se tetszett, szerintem az egész játék túlbonyolított, pedig haverom esküszik rá, hogy a legjobb a piacon. Én maradok a D4-nél, hetente 2-3x belogolok 1-1 órára, nyugtatólag hentelek kicsit, erre nekem böven jó a játék.