Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #78975 Az egesz kiegeszito egy elbaxot rosz vicc a csoda mindent megolo uj class-al az elen. Valahol boritekolhato volt hogy az a csapat amelyik 5 szezonon keresztul nem tudja megoldani az 1+1=2 matekjet az ugyanolyan higfost fog leszallitani akarminek hivjuk, uj szezonnak, expansionnek akarminek es ugy is lett. A stat squishbol amit beigertek nemhogy semmi nem lett hanem pont az ellenkezoje valosult meg, hiaba masoltak le a diablo3 megoldasat hogy mar nem irjak ki a szamokat attol meg egy 7.800B meg mindig egy nagyon rosz vicc az igereteik fenyeben. Az hogy ugy eroltetik az expansion eladasokat hogy kiherelik az osszes tobbi classt az mar erosen megkerdojelezheto esetleg fogyasztovedelmi hatareset is akar, emelett az olyan tehnikai bugok mint az rtx ami a bevezetesetol kezdve csak teljesitmeny csokkenest okozott, az mar nem is igazan erdekes.
Az a marha nagy helyzett hogy amig ezt a diverz amator balfaszokbol allo fejleszto csapatot ki nem lovik a Holdra/Marsra ugy hogy vissza ne tudjanak jonni es helyukbe nem vesznek fel mar bizonyitott tapasztalt fejlesztoket hogy rendberakjak ezt a hulladekhalmazt addig a diablo4 egy jo probalkozas marad csak, ami elehetett volna akar jo is de minden lett csak az nem. Anno deluxe-ot vettem alapjatekbol ugyhogy deluxe-ot vettem dlc-bol is, kurvara nem erte meg, 10 nappal az indulas utan 2x SB+necro+barb utan legszivesebben uninstallaltam volna, aztan azota inkabb be se logoltam es nem is erzem hogy fogok. Jah mielott valaki a content-el jonne, Pit 149nel tettem le a lantot, a ket SB kariban osszesen 150 ora felett jartam. Ha most meg valaki azt mondana hogy dehat ez jo ar ertek arany akkor erre csak annyi a valaszom hogy amikor szar van a palacsintaban akkor ....
Az egesz szezon indulas ota eltelt idoszakban mast se hallani csak hogy a spiritborn hanyfele major bug/glitch/exploitbol szedi ossze azt a "fantasztikus" sebzeset es akkor azt mar nem is emlitem hogy az evade okossag miatt patchelni kelett a classt mert a szerverek nem birtak a terhelest, D4 expansion jelenleg = minden heten uj bug/glitch es akkor van pofajuk buszkelkedni hogy mekkora anyagi siker a kiegeszito...