Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Rogue-ra nem sok időm volt, így nem tudtam jobban áttanulmányozni, de mint írtam is, azt láttam, hogy nagyon aprított Bow -os és Dagger/Sword skillekkel egyaránt.
A barbárnál valóban élvezetes a gyilkolászás, eleve az új harcmechanizmusnak is köszönhetően, meg amit írtál a skillek is jól meg vannak animálva. Imádtam a Seismic Slam-et felváltó Upheaval-t is. Úgy leszakította a mobokról a húst, mint a fost. Egy bajom volt vele, hogy kicsit lassú volt.
A Sorcoress skilljei is jók, eleve a legtöbb a Diablo 2-ből lett átemelve. Nekem az a kígyós Ultimate skill nem tetszik egyáltalán, viszont a Deep Freeze az annál inkább. Azon kevés Ultimate Skillek közé tartozott, aminek volt normális hatása is.
Druidánál a Core Skilles Lightning és Earth Skill nem tetszett. A Hurricane jó lenne, de nagyon rövid ideig tart és sok a CD rajta, ugye emiatt lőttek is pl egy normális Hurricane/Tornado Druid buildnek. Az egyes Unique és Legendary itemek Aspectjei lehetővé tesznek hibrid buildeket (a Werebear kombinálva Eart Skillekkel az mondjuk elég kemény volt, igaz ott az Earth Core Skill is módosítást kapott. Na mondjuk az alapból nézhetne is ki úgy.)
A Werewolfos Ultimate nem rossz abból a szempontból, hogy sokszor meg lehet úszni vele azt, hogy megöljenek, ha jól időzíted. A gyenge sebzése zavart csupán. A Cataclysm szintén alig sebzett. A Petrify jó is lehetne, tetszik a terület nagysága amire hat, de az a 2 sec stun lófasz, illetve ha jól emlékszem sebzése nincs egyáltalán a skillnek. A Grizzly Rage szintén brutális tud lenni a már említett Earth Skilles hibridekkel. A Grizzly Rage-t a Werewolf formában is meg lehet kapni egy itemnek hála, de a farkassal nem lehet jó skilleket kombinálni. A Tornado volt az egyetlen ami sebzett normálisan AoE-ban. Bár sose voltam Fire skilles, de azokat is nyugodtan bele tehették volna a Druida skilljei közé. A Companion skill hiányosságokat/hibákat pedig már írtam a beszámolómban.
Bár a Nekrot utáltam itt, 2-3 skillje van a minionokon kívül is ami használható, Pl a Blood Surge elég kemény AoE-t tol, vagy a hullarobbantás, bár ez kicsit szolidabb sebzéssel rendelkezik mint a D2-ben. Azt hiszem a Deceprify átok volt még amit megérte használni, de ennyi. Az Ultimate skilljei pedig egy nagy szar mind. Ennél a karakternél a Poison skilleket hiányolom, érthetetlen hogy miért vették ki.
Ha már Cool Down, tény hogy lesznek finomhangolások ezzel kapcsolatban, illetve Itemeken is lehet erre való Affix, de nagyon Minimális. Értem én, hogy nem akarják azt, hogy mindenki spammelje a skilleket mint a Diablo 2-ben, de ezt oldják már meg úgy, hogy akkor a Resource fogyassza nagyobb mértékben. Meg ami tényleg működött normálisan a DIablo 2-ben pl a Hurricane azt miért kell CD-vel szétcseszni? Ha már eröltetik az Ultimate Skilleket is, akkor azok érződjenek már valóban Ultimate-nek. Amúgy az Ultimateken kívül semelyik másik skillre nem tennék CD-t, csak pár olyan Deffensive skillre, amelyek "halhatatlanságot" okoznak a karaktereknél, pl.: self heal vagy damage reduction armorok.
A grafikára pedig valóban nem lehet panasz, aki nyafog miatta az csak egy idióta lehet.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2022.12.18. 12:58:16