• Sunrider924
    Baromsag. Alkalmi jatekoskent termeszetesen nem latod a fatol az erdot. A legendary crest akkora elony hogy gamechanger, nekem p24en ajanlott buildenkent megvan a 6bol 2-3 gem, aki fizet, mint az a marha, aki meg streameli is hogy 11k uj zelandi penzt vert mar bele a jatekba, annak minden gemje megvan akarmelyik buildjehez es mindegyiket felhuzta mar amennyire csak akarta. rank10es gem kell az awakening legendaryhoz es mar van olyan aki olyan fegyoval tolja. Hol vagy te ettol free jatekoskent? Mit gondolsz mi lesz amikor pvpben szembejon veled az illeto? marpedig a jatek gerince a frakciok kozotti pvp, ez az endgame, minden mas ezt szolgalja ki.
    Meghogy szerinted nem cross server, bakker probalj mar inspectelni jatekosokat amikor party finderbol "seperc alatt" megvagytok mert nekem joparszor nem engedte, mondvan hogy az illeto nem az en serveremrol van igy nem engedte hogy megnezzem a felszereleset...
    Nekem nincs olyan szerencsem, en a p30as grind fele egyre tobbszor nem talalok csapatot akarmit probalok, az kurva nagy okorseg volt hogy Hell1-en akarmilyen dungihoz, a hidden lair-ekhez is kell a minimum ket ember maskepp nem enged be, na ez a ket embert is nehez nekem osszehozni Crystal arch serveren pedig ugye a fele megvan szemelyemben, majd fasza lesz hell2-on p30tol hogy 4 ember kell a dungizashoz...
    Az en tippem az hogy 1 heten belul jonnek nagy valtoztatasok vagy server osszevonasok es utana valtoztatasok, amikor beut a menyko az elso shadow war utan szombaton....