Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
Az MF rúnánál egyáltalán nem számít ám.
HR-t meg ritkán dob, IST talán amit legnagyobbat láttam tőle.

Azt szokták, hogy felhúzni a karit hellforge-ig cserébe a drop-ért.
Hellforge drops
Rune drops

Battletag: coolpet#2467

Ennyire jól dobna Council HR-t? Hogy azt érdemes hozzá farmolni? Nekem eddig még igazából uniqe-ot se nagyon dobtak, mondjuk még csak 250 körüli az mf-em.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

coolpet
Pindle sosem volt egy fasza gyerek.
Úgy ahogy Eldricht és Shenk sem.

Viszont könnyen elérhetőek, gyorsan farmolhatóak, és mivel uniq monsterek, magasabb a drop ratejük.

Én viszont azon az állásponton vagyok, hogy nem érdemes odafeszülni a gép elé órákat runnolgatni 100 meg 100 valamire való, de a karakternek sosem kellő itemekért. Travi / Council, HR vadászat, és megvenni amit kell...

Viszont haa már rescurrented, akkor az olyan alapvető hibákat javíthatták volna, hogy a szörnynek van kb 0 hp-ja és sebezhetetlenné válik, vagy épp láthatatlan és sérthetetlen. Az elmúlt 1 óra játékmenetben vagy 3 ilyennel találkoztam.

Az íjász merc is épp olyan szerencsétlen. Sétálgat körbe körbe, ellő 2-3 nyilat, meg csillogtat, de 70%-ban sétálgat...

így csinálom, Mefi után megyek hozzá, de úgy érzem hogy hiába.

coolpet
Rosszul csinálod 😊

Nem pindlét kell runnolni, hanem az MF runba beletenni pindlét is 😊

Nem úgy volt hogy Pindle egy jó farmolni való mob? Lemaradtam valamiről?
Már vagy 30szor kinyírtam hellen 665 MF-el, de csak sárgákat dobál, semmi unique/set/rúna. Mefi hozzá képest egy álom, ott körönként esik 1-2 darab valami.

coolpet
Hát nem tudom, Orb-os sorcnak készül, a fagytüske egészjól szétszedte

Carmang
Én Blood Ravent mindig lv8-on öltem le, alatta elég nehéz volt 😊

coolpet
Így van, black Friday van, azért vettem meg

Úgy tudom, hogy most 30 eurora van akciózva a játék.
coolpet
Látopm felpörgött a topic.

Én is megvettem a remasteredet végül.
Nekem egész jól megy.
Már lvl5 vagyok és Blood Raven is halott 😛

mucsácsó
rendben, nagyon köszönöm! 😊 egyelőre act2-n vagyok még NM-en is, de ha elakadok sikítok! 😄
én sem vagyok még tele fullos karikkal, de nm-en jó vagyok, szólj ha kell segítség

mucsácsó
jah, ott még nem vagyok sajna a palámmal 😞
épp most szerkesztette, hell természetesen, ott nem megy a sorcival a sok immune miatt

mucsácsó
heyhey,

milyen nehézségi szinten?
Üdv!

Lenne köztetek valaki aki tudna és hajlandó lenne segíteni túljutni hell act 4 diablo-tól act 5 anya-ig vagy esetleg baal-ig? Lobby-t hiába spammelem tele, basznak rám.
Megőrjítenek a cold immune mobok, szívás ez a sorc, jó lenne farmolni pindle-t is mefi mellett. ..

fairco#2812
Utoljára szerkesztette: Ytar, 2021.11.20. 12:06:40

mucsácsó
én belenyaltam most minap a Lost Ark bétába, hát szerintem egy hulladék, úgy dizájnra meg mindenre, főleg a D2R-hez képest 😞
igaz, az inkább MMO, de az is egy izometrikus nézetű ARPG végülis.. nekem túlságosan ázsiai - durva és látványos harcokat lehet összekombózni, de fél óra után elég is volt ... 😄
D2 Resu.-ba hogy lehet kivenni ellen neveket felettük?Nagyon zavaró
MerlinW
Epoch-t egyszer "végigtoltam" (4. endgame boss-ig). Nem rossz, de nekem még kicsit lassú / üres. Viszont a kraftolás klassz benne. Várom az 1.0-át és a finomhangolásokat.
Lost Ark még birizgálja a fantáziámat, de még ki kell derítenem, mennyire akar belenyúlni a pénztárcámba.

[merlinw.org]

PetruZ
Ugyanezt linkeltem én is, de a 7 naposnak nincs értelme, az évest nézd. A másik linked meg januári, az adata rajta van az éves chart-on, amiről én is beszéltem: szezon kezdetekre eléri a top20-at, aztán két hónap altt elveszíti a játékosok jelentős részét, kb. kétharmadát. A friss Scourge szezon még durvább, kb. két-három hét alatt vesztette el a felét.
A jelenlegi játékosszám (Steam + kliens) biztosan nem éri el a "valaha" szintet.
MerlinW
Miről beszélsz? És a saját kliens ebben nincs benne, ami kb még egyszer fele ennyi. Jelenleg is többen játszanak vele, mint valaha.

Ja meg itt van ez is

Én a casual Diablo-val nem tudok már játszani, annyira együgyünek hat PoE után.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.11.05. 19:42:39

[merlinw.org]

Már egyszer írtam de nézzétek meg a Last Epoch játékot. Szerintem sok Diablo és PoE kedvelőnek tetszene.

https://www.twitch.tv/sp1gu

PetruZ
A "rengeteg hatásos build" jó fele - kétharmada a kukában végzi a karakterrel együtt, amikor a 40-50. szint környékén rájössz, hogy elrontottad az egészet, nem vagy képes már tartani az ellenfelek erejét, vagy nincs meg egy szükséges statod egy penge tárgy felvételéhez, a későbbi map-olásról meg ne is beszéljünk. Ilyenkor már orb of regret-et farmolni sincs értelme, mert nem esik, és anélkül nem tudod újraépíteni a passzív skilljeidet sem.
A D3-ban legalább van lehetőség bármikor testreszabni a skilljeidet, az "op build"-ek sokkal inkább tárgyfüggők.

Félre ne érts, a D3-ból már rég elegem van, vagy 2 éve töröltem, de szerintem naívság azt hinni, hogy a PoE meg tudja szorongatni. A PoE2-ről meg még a saját szülei sem tudják, hogy valóban "2" lesz-e, vagy csak "1.5"...
SLICK
na igen, ez engem is zavart, hogy mindig végig kell kínlódni a storyt.

Viszont ami nagy előny a PoE-ban, hogy rengeteg hatásos buildet tudsz kreálni akár karakterenként is. Dio 3-ban ilyen nincs, minden szezonban van 1-2 OP build ami úgymond rád van kényszerítve, mert csak azzal lehet a magasabb szinteket teljesíteni. Oké a Blizzard sose volt erős a normális balance-olásban, de legalább hagyja meg azt a lehetőséget arra, hogy egy általam preferált buildet állíthassak össze, amivel szeretek játszani és még nagyobb szinteken is megállja a helyét.

PetruZ
Nem hiszem, hogy ez a baja. A PoE a rengeteg alrendszer ellenére is viszonylag könnyen megtanulható bárkinek, aki játszott valaha is bármilyen arpg-vel. Válogathat is, hogy melyikkel foglalkozik és melyik nem érdekli. A probléma az állandó szisztémával van: minden szezon egy reset-tel kezd, és ugyanazt a hosszú és sokadjára már unalmas sztorit kell végigjátszani háromszor is, hogy az endgame-ig jusson az ember (sosem értem el odáig, mindig meguntam). Ennek ellenére pl. most a passzív skillek átalakításával elvettek egy csomó movement bónuszt és szinergiát, amitől pl. a standard ligába átvitt karakterek is mind szétestek. Szinte minden ex-játékos ezekre panaszkodik, ha megnézed a fórumokat. A D3 - minden baja ellenére - azért ebben jobb volt az Adventure játékmóddal és a változtatható nehézséggel, és rögtön kinyitotta a térképeket.
SLICK
szerintem a PoE-val az a baj, hogy nagyon nehezen tanulható és nagyon összetett. Ez valahol jó is abból a szempontból, hogy van kihívás legalább. Rossz pedig azért, hogy így az új játékosokat nehéz bevonzani. Sajnos manapság a gamer társadalom nagyon felhígult, többek között az lett az egyik veszte a Diablo 3-nak is, hogy hallgattak a pistikék sírásaira, mindent azonnal akarnak, 0 kihívással.
Abban reménykedem, hogy a 4 azért sokkal komolyabb, komplexebb lesz és nem fogják lebutítani a sok casual miatt...

PetruZ
A PoE2 miatt nemigen kell aggódniuk, a PoE szezonról-szezonra veszíti el a játékosait, a napi játékosok számában valaha Steam top 10-es játék ma már csak a szezon kezdetekre tud elérni top 20-as pozíciót, aztán lesüllyed a 100-as lista végére, az utolsó negyed-féléve katasztrofális volt. Most a Scourge miatt megint volt egy fellendülés, de a görbe meredeken zuhan...
Caliph
hát én úgyis kivárom az első dlc-t a dia 4 hez,amiben majd jön a necro. mindig is necros voltam,a hármat is a necro érkezésekor vettem meg 😄
addig legalább játszahatóra is patchelik majd 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.03. 12:17:46

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

SLICK
várható volt.
Mivel most eléggé meg lett tépázva a Blizzard a botrányok miatt, ezért nagyot kell durrantaniuk az alábbi játékokkal, de főleg a Diablo 4-el, hogy kicsit is tudjanak javítani a jelenlegi helyzetükön. Éppen ezért bízom benne, hogy odateszik magukat és végre egy komolyan vehető játékot raknak össze, normális tartalommal és end game-mel. Sajnos a Diablo 3-ból semmi nem lett.

Szerk.: Ja és nem beszélve arról, hogy a PoE 2 miatt méginkább kényszerben vannak, főleg ha az hamarabb megjelenik.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2021.11.03. 10:49:35

mucsácsó
Overwatch 2 And Diablo 4 Delayed Into 2023

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -- mondjuk nem vagyok meglepve... de azért na 😞(((
CalebJoe
ja észrevettem ahogy beléptem😊
oneal1
ma már nem volt várakozás

!Forza Ferrari!

CalebJoe
Nincs, de a jelenleg még jó is jött hogy nem csináltam átlag 2-300 ember van előttem.<#boxer>
oneal1
ez alapján megyek én is apróbb változtatással csak.

a passivnál nem rakok a decoy-ra valamint a valkyrie-re sem nyilván.

én 91 vagyok már, ha gondolom majd teszek félre pár itemet amik jól jöhetnek.

PC- online karid van?

!Forza Ferrari!

CalebJoe
Én ezt a buildet nyomom eddig nem rossz 40. szinten vagyok, a villámokat jó dobálni csak nincs még meg a megfelelő gear-em hozzá, de szerintem a archer amazonnál már most is erősebb.

oneal1
szerintem az a rém ciki, hogy mekkora idióta kommentet, hoztál össze 😊

Nem segítséget kértem, buildet stb, próbáld meg értelmezni.

Csupán, hogy kinek, melyik build vált, be, mik a tapasztalatai.

ezért kár volt elkezdened írni

vagy kérlek osszál már le, hogy egy forumban beszélgetni akarok a témáról

Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.10.28. 11:26:54

!Forza Ferrari!

Rém ciki, hogy 2021-ben valaki nem tud egy build-re rákeresni az interneten
oneal1
javazon-t csinált esetleg itt valaki?

Megoszthatnánk a tapasztalatokat, build-el, itemekkel kapcsolatosan.

!Forza Ferrari!

McFrost
Ha tudom, hogy lesz ilyen gáz szitu, párhuzamosan vittem volna egy offline karaktert, érdekes lett volna a loot verseny a végére.
Viszont az 5. fejezetnél ezért előröl kezdeni szégyen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez zavar engem is, hogy ha be is lépsz, nem jutsz egyröl a kettöre, mert folyton hibát jelez és minden 3-4. játékba tudsz belépni csak. De szólóban is ez van. Offline nem játszom egyelöre, de ha így megy tovább, lehet, hogy az lesz belöle. Ott legalább nincs ez a katyvasz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én most fejeztem be, most mázlim volt mert nem kellett várakozni (7 körül kezdtem játszani). Tartalékban van egy offline karakter is, ha nem megy az online akkor játszom azt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

McFrost
Tiszta vicc, Diablo után vagyok, egy hete alig tudok belépni, vagy nincs szerver, vagy sorban kell állni. A karakterem meg online.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nekem anno több 99-es sorcim is volt (egy mf-re, egy cold baalrunra, egy fire/lightning überezni), illetve minimum 2db 99-es paladinom, egyik Baalrunra, egy meg mf-re, emellett meg egy 90-es barbár, egy 92-es summoner necro és egy 93-as Javazon.
És utána meg átálltam haverral HCzni. 😊 De ott "csak" 90-ig jutottam a paladinommal. Hát igen, igencsak kocka voltam az egyetem alatt.

Egyébként valszeg nálam október 26-án kicsit parkolópályára fog kerülni a játék, akkor jön ki a Guardians of the Galaxy játék, illetve kicsit kéne a HS-ben a Mercenaries játékmódot tolni.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2021.10.20. 22:17:56

coolpet
Passzolom, én ezt nem vettem meg.
Tudom hogy úgy is abbahagyom, és ladderenként új karit kell indítani mindig.

Dio2-be kiégtem. lvl96 cold sorcom volt 😄 Szerintem hány Baalrunt toltam érte végig?

Azt tudom, egyetem alatt én is csináltam Dio2-ben. 😊 Csak furcsa. Én ma reggel 7 óta játszottam mostanáig, az egyetlen jó drop-om ma egy Ohm rún volt, egy Wizardspike, egy Halaberd barbár sityak meg egy Immortal's King sityak. Ennyi. Azért 14 óra játék alatt ez édeskevés. Mondjuk csak 137% MF van a palámon és nincs Enigmám se, így kicsit lassabban megy, illetve nem is tudok mindent farmolni. Lehet, hogy át kéne mennem Ancient Tunnelsbe, meg Pits-be, esetleg Mausoleumba, hátha ott jobb drop-ok vannak, bár még csak 82-es vagyok. Hell boci viszont már elég jól megy, néha hal meg csak a followerem.

coolpet
Van akinek nincs élete 😊
A napi 24 órából 18-at játszanak, barátokkal és runolnak ezerrel.

Nekünk még van életünk 😊

Kénytelen voltam visszaváltani a sorcira paláról, Enigma nélkül kínszenvedés a farmolás palával. De még kiesik Jah vagy Ber vagy akár azzal egyenértékü cucc tradelni, addig megöszülök. 😞 Nem is tudom, hogy a fenébe tudnak a streamerek meg egyéb játékosok ilyen gyorsan ilyen "gazdagok" lenni.

Úgy látszik mégis csak a war3 reforged sorsára jut? Mmmmmmm

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hol lehet a legnagyobb eséllyel magas rúnákat találni? Eddig a legnagyobb, ami esett aaz utóbbi idöben, Mal volt. Van egy rakás eladó cuccom Ko/Lem/Fal/Pul árban, de drágább sajnos nincs, esni meg alig esnek. 😞 Amiket farmolok: Countess, Andariel, Mephisto, Pindleskin, néha-néha Diablo, bár az elég lassú paladinnal Enigma nélkül.