Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
savior666 #77928 Szerintem jó, hogy mobilra is kijött a Diablo. Habár nekem nincs telefonom, de sokaknak van(lehet több mint ahány embernek pc). Most csomó új játékost bevonzanak ezzel. A f2p modellnek is örülök, mert nem vet fel a pénz. Jó lenne, ha a D4 is f2p lenne ilyen mikrotranzakciós elemekkel.
Akik játszanak azok között nagy az elégedettség. Játékon belül ezt tapasztalom. Mindeni ezerrel nyomja a contenteket. Ma este pl klánháború lesz nálunk, és már megy a szerveződés. Kb akármit csinálok a játékon belül másodpercek alatt megvan hozzá a csapat, pedig nem is crossserveres a dolog.
Leginkább olyanoktól látok panaszkodást, akik nem is játszanak vele, vagy csak épphogy kipróbálták és nincs rálátásuk a játékra.
A metacritikes lehúzás meg biztos onnan fakad, hogy a streamerek alázzák a játékot, hogy nagy legyen a nézettségük.
Pay to winnek se mondanám a DI-t, mert én egy vasat nem költöttem rá, de semmivel se vagyok lemaradva a többiekhez képest, pedig még csak nem is tudok annyit játszani mint szeretnék, mert mindíg közbejön valami + nem is a paragont hajkurászom, hanem csak funból játszok, így mindíg azt csinálom, amihez épp kedvem van.
A játéknak vannak hibái: az irányítás bugosan működik alkalmanként pc-n, meg néha kidob a játékból connection lost-al(ugyanakkor egy kattintásos visszacsatlakozás után ugyanott folytathatom, mert nem dob ki a pvp-ből, dungeonból stb). Ezek azonban betudhatók az open beta státusznak. Remélem hamarosan javítják őket.
Én mint a játékkal aktívan játszó bízom benne, hogy a népszerűsége töretlen lesz.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2022.06.09. 10:12:04