Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Én szerintem a Shelter miatt nem bántották a Bethesdát. Jó, volt a bejelentéskor egy kicsi hiszti, de mivel ha jól emlékszem azonnal tölthető is volt, aki kipróbálta, az látta, hogy 0 vagy minimális pénzbedobással is jól lehetett vele szórakozni. Kiegészítette, nem lecserélte a Fallout univerzumot és még mindig rekord pénzt csinált a kiadónak - ilyen a jó mobiljáték szerintem.
"Az a szomorú valóság, hogy ha kivennék a DI-ból a MTX-et, akkor egy egész korrekt és fun kis játékot kapnánk, mert maga a játékot és a világot aránylag jól összerakták - mégegyszer, egy mobil játékhoz képest."
És ez a legszomorúbb az egészben. Hogy maga a játék OK lenne. És ami még ennél is rosszabb: ez egy valódi diablo-játék. Nem egy Fallout Shelter szerű spin-off, amire lehet azt mondani, hogy oké, de az rpg-knek ott marad a mainstream konzol és pc-piac továbbra is. Sokan itt - sajnos okkal - tartanak attól, hogy a Blizz rákap a kínai/koreai pénz ízére és innentől már nem is jön más Diablo, csak mobilos.
A D4 jön, de jött már más is, amit aztán később lelőttek. Semmi nem biztos, amíg nincs az ember kezében.