Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #77923 Eddig egy jozanul gondolkodonak ismertelek a hozzaszolasaidbol, szoval most megprobalok ugy tenni, hogy ezt a habzoszaju felszolalast nem is lattam. Hol a picsaba irtam en hogy orulok ennek a mobilos iranyvonalnak? Azt probaltam jelezni hogy van tapasztalatom(sajat, nem a szomszedbol Jozsi sugta) ennel sokkal cifrabb/lehuzosabb jatekokrol es mit ad isten a facebookon is fent vannak es hirdetik magukat, ahoz kepest a Blizzard meg szerenyen nyulkal a zsebed melyere vagy csak ehez is balfaszok mar, nem tudom, mindegy.
Ahogy Fred is irta ne altalanosits a tobbi jatekosok neveben, siman vallald fel hogy NEKED ez a formedveny jatek faj es TE csalodtal nagyot a Blizzardban, ez rendben van. Masreszt nem igazan ertem a csalodottsagodat abbol a szempontbol hogy a mai Blizzard meg a regi diablos Blizzard kozott mar kb semmi kapcsolat sincs, alkalmazottak, kreativok, ugyvezetok mind elmentek mi oregek a regi Blizzardra emlekszunk, arra hogy mi volt a mottojuk es mit is jelentett igazabol, de azota eltelt siman 20+ ev es ok is megvaltoztak nem az elonyukre. Megszagoltak a nagy penzt ami a mobil piacrol "mikrotranzakciokbol" jon, ha erdekel nezz utana szamoknak es lehet hogy meglepodsz, mennyire aranytalanul tobb profitot hoz mint tripl A jatekokat gyartani egyszeri eladassal. Ugyanakkor ott van nekunk PC tulajoknak a Diablo4 abban meg remenykedhetunk ha meg az is pofara eses lesz akkor ez van mindennek eljon egyszer a vege is.
A newsflash-ed meg nem erdekes, amit te itt nyugaton( EU-NA) normalisnak tartasz azon a (tavol)keleti fogyaszto jot rohog, neki az a valami hogy havonta mennyit kolt a meno mobilos jatekra es telibe szarja ha neked ez nem normalis, a Blizzard is foleg a keleti piacrol remeli a penzt mas kerdes hogy szerintem el van baszva a koncepcio, annyira sekelyes a jatek, nincsennek benne xp boosterek, se xp penalty removal, se csili vili kismillio skin semmi amivel a meno mobilos jatekok tobbszaz de akar ezer eurot is kihuznak egy egy "event" alkalmabol a jatekosokbol. Szerintem az Immortal pofara eses lesz, hacsak nincs meg ketszer haromszor ennyi kontent uton, de akkor meg minek hallgatnak rola...
UI- Nem lehetne hogy ugyanaz a profi maradjal akinek megismertelek es ezt a termeket mint egy termeket ertekeld? Siman megkopkodheted hogy lattal mar tartalmasabb, szebb, erdekesebb tetrist is mint ez vagy mittudomen.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.09. 08:18:03