Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #77863 Ezzel a jatekkal nem az a baj hogy ki mit fizet, meg mennyit, hanem hogy KONG az uressegtol. Ki a f@szt izgat a 5 star gem ha NINCS MIT KEZDJEK VELE! Mihez kell, a 8 emberes lemegy nelkule max 4-5 perc ha a csapatba mindeki erti a dolgat, ezen kivul mihez kell barmi is? Ameddig a Blizzard nem nerfelte meg a monster essence bevaltasbol garantalt legendast addig kb elso nehany nap alatt kiszedte mndenki a main karinak a legendasokat es onnantol SEMMI, nincs tovabb. A set itemeket paragonhoz koti, a nehezsegi szintet paragonhoz koti, a paragon lassan fejlodik a xp limit miatt, a server paragon miatt a grinderek xp buntit kapnak, nekem mar 40% xp megy a levesbe mobonkent, szoval le is vagyok lassitva es nincs is miert grindolni, efektive semmi nincs magasabb nehezsegi szinten a ket hianyzo set itemen kivul, aztan paragon 85nel mar ez is kifuj ott kesz lesz a set is es pont. Nem tudom ki miert grindolna a 600 paragon szintet, mert a drop jelenleg GAGYI, legendas mob vagy dob vagy nem legendast, de tobbnyire nem, ez alatt meg nem tobnyire hanem nem dob semmit, a kek es sarga cucc instant salvage, szoval D3hoz kepest ez a jatek kibaszottul SEKELY/URES. Mas mobilos jatekohz kepest is, felhordules nelkul a Frozen mobilos jatekot tolom evek ota free ott embertelen content van es folyamat frissitik, erre blizzardos hulyek azt kepzelik hogy ezt a sz@rt tolja majd vki a sok lassits melett csak hogy elmondhassa hogy grindolt? Valahogy nem ertem, Lost ARKnal is melle ment hogy nem jo utemben adagoltak a contentet itt detto, illetve itt en nem is tudok semmirol ami majd jon, a battlepassom lassitas ellenere is mar lvl 31 es 40nel kifujt, szoval hol a content blizzard?? Mi a francert fizzessek? Ez a jatek hamarabb foldbe all mint barmi amivel eddig jatszottam, kar erte mert a story jo volt elveztem, de idiota blzzard meg ott tart hogy nyujta a fejlodest mint a retestesztat es foleg ugy hogy lassitja hatraltatja a jatekost nem pedig nyakon onti tartalommal, lofasz ...
Most kiprobalom hogy felhuzok egy altot lassam tobb lesz mint ket nap felgearelni? de a kerdes ugyanaz, minek/mihez? Most vagy az van hogy ez a mufaj nem valo telora mert nem oldhato meg hogy sok content legyen benne vagy nagyon nem vagom
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.07. 08:13:11