78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Plata #77885 Már az origo is ír róla.
link -
#77884 Elég ha az újdonság csak a D3-hoz képest újdonság, a többit elviszi a Diablo brand. Egyébként ha hozza azt, amit a jelenlegi konkurencia, az már elég lesz. -
#77883 Tippre azt, amit most lattal az Immortalban, a kis instanceolt "dungeonok" mellett a nagy kozos es allando "mmo-s" jatekteret :) -
#77882 Az utolsó mondatodhoz: vajon milyen újdonságot tud majd a D4 hozni, amivel nem találkoztunk/nem pörgettünk már ki a D2, D3-ban? Nagyon kíváncsi leszek, de ettől a kreatívtalan Actiblizztől sajnos nem várok sok jót. -
#77881 Ezt vágom, ezért írtam lentebb, hogy azt kaptam, amit vártam. Az elvárásaim kb a bejelentésig tartottak, ma meg beigazolódtak a félelmek. Ennyi történt, nincs tragédia. -
#77880 > Vannak olyan brandek, amikkel szemben az embernek vannak elvárásai, a Diablo is ilyen pl.
Most komolyan. Par eve amikor bejelentettek a Immortalt, akkor kis hijan a helyszinen meglincseltek Wyatt "nincs telefonotok?" Chenget es felgyujtottak a szekhazat, a tobbi koritesrol nem is beszelve, amelybol a kotaku egy evig heti egy fizetos cikket hozott. Mi valtozott azota, hogy hirtelen "elvarasai" lettek az embereknek ezzel a mobilos fossal szemben? Mi az, ami nem volt tudhato mar 2-3 eve? Miert lenne egy NetEase altal hegesztett jatek mas, foleg monetizacio teren mint barmelyik mas standard keleti mobilos jatek? Neveben Diablo, persze, hiszen a Blizz asszisztal hozza es o adta at a D3-as asseteket, de csak mert a sok penznel egyedul a megtobb penzt szeretik jobban.
Kvazi minden varhato volt, amit kaptunk. Sot, en azon csodalkozom, hogy a lore miatt jatszok vegig tudnak menni ingyen is a sztorin, ez pozitiv meglepetes, mert en azt hittem hamarabb jon a "fal".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.07. 11:05:38 -
#77879 Ja, legendary gemekre gondoltam. Pont 1-2 (3-4) órát toltam, PC-n, nem győzött meg. Nem borzalmas, de egy D3 szintjét üti kb meg, ami meg 10 évvel ezelőtt volt. -
#77878 Mondjuk egy rakás játék azok közül - legalábbis nálam - sose lesz telepítve, hiba volt megvenni is, mert nem érdekel. A hangsúly nyilván nem a mennyiségen van, hanem a minőségen. Vannak olyan brandek, amikkel szemben az embernek vannak elvárásai, a Diablo is ilyen pl. Ja, lesz/van más meg lehet századszorra újratolni a D2-t is, ez igaz. Nem FOMO van itt szerintem, csak egy picit unalmas már azért az a játék, amit nyolcszor végigtoltál és már az endgame looptól is feláll a hátadon a szőr, annyit csináltad. -
Kissssss0 #77877 gondoltam rá hogy kipróbálom, de egyre jobban kezd elmenni a kedvem az egésztől az itt hallottak alapján. -
Plata #77876 Nekem a régi D2-es necro tetszett nagy csorda csontival.
D2-ben annak idején az volt a kedvencem.Marhasok csonti meg egyebek.
D3-ban nagyon nemjött be.
Nem gond ha az új erős.De én a régi csorda terelgetőst szerettem. -
TomStorm #77875 Mik a korlátozások L60 után? -
#77874 Na igen. azt le sem mertem irni, hogy evi tobb ezer jatekbol csak talal az ember olyat, aminek telepitese utan nem manifesztokat ir az sg forumon/fb/redditen/lepontoz Xcriticen. Basszus, anno azzal jatszottunk, amit a haver hozott vinyon/cdn, most meg csak a steam konyvtarad ugy tele van SOSEM telepitett jatekkal, amelyek vegigjatszasara husz emberolto sem lenne eleg...
Serafutty, az UI-n el vannak dugva a dolgok. En is napokkal kesobb vettem eszre, hogy erdemes minden login utan vegigkattintgatni/nezni a piros kockaval jelolt menuket, mert van egy rakas claim-elheto cucc. -
mikromanus #77873 Vagy csak játszik majd valami normális játékkal ha mégsem. -
Sunrider924 #77872 Lol es tenyleg, pedig esku mindent neztem/probaltam, Nekem korabban a leave game mindig kidobott a desktopra, de most kiprobaltam es mukodik, hiaba na, eltelt egy het, reszeltek mar dolgokon, battlepass is mostmar nem annyit ir pirossal hogy (xp) cap hanem irja hogy mennyi a weekly point szoval lehet latni mikor er oda az ember.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.07. 09:23:05 -
TomStorm #77871 Bal klikk portréra ott a pontok majd "leave game"
szerk.látom Fred megelőzött:)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2022.06.07. 09:18:52 -
#77870 Semmi baj, neked talaltak ki a D2R-t. Az a szep ebben a sorozatban, hogy mindenki megtalalja azt, amit szeret, klasszikus, ujitott, mobil, asztali/gepes/konzolos, ingyenes, fizetos, single/small party/mmo stb.
Az mar mas kerdes, hogy a FOMO miatt MINDENNEL (is) jatszani akar az ember, "mert ha' ez is dajablo maunika, kell nekem", na ilyenkor donthet, osszeszoritott foggal jatszik vagy nem.
karakter portren kattints a ... gombra, majd a leave game-re, csodat fogsz latni :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.06.07. 09:14:15 -
Sunrider924 #77869 Van benne nekro, definiald hogy mitol jo neked ? az egyik legerosebb karakter partiban, nehez eldontenem hogy nekro vagy crusader kell inkabb az egyik tankol a masik buffol de durvan.
Tessek.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.07. 08:49:27 -
Plata #77868 Ha D4-ben nem lesz normális necro nem kell sem elő sem utóvételben.De még kivételben sem. XD
Max majd virágbolti.
Bár jó necro nélkül az sem.
Ez a mobilos sem érdekel mert nincs benne jó necro.Se druida.
-
Sunrider924 #77867 Probald ki :D -
Kissssss0 #77866 "ki kel lepjek es ujrainditsam a jatekot ha karaktert akarok valasztani, bravo..."
bruhhh... ez komoly? -
Sunrider924 #77865 Nem jol mondod, nincs semmilyen legendary booster elso korben, a legendary crest a legendary gem droppot garantalja a tobbit lasd lejjeb.
Probald ki hogy jatszol vele PC-n(vagy telon) 1-2 napot latni fogod mirol irok es annyira nem szar elmeny szintezni, a gagyi/a korlatok lvl 60nal kezdodnek. Pl gagyi hogy nincs karaktervalaszto jatekbol, ki kel lepjek es ujrainditsam a jatekot ha karaktert akarok valasztani, bravo...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.07. 08:17:42 -
#77864 Hát, azért nem dob, mert nem veszed a boostereket, ha vennéd a legendary crestet, akkor garantált lenne a legalább egy valamilyen legendary drop. Nam f2p modellre van ez kitalálva. -
Sunrider924 #77863 Ezzel a jatekkal nem az a baj hogy ki mit fizet, meg mennyit, hanem hogy KONG az uressegtol. Ki a f@szt izgat a 5 star gem ha NINCS MIT KEZDJEK VELE! Mihez kell, a 8 emberes lemegy nelkule max 4-5 perc ha a csapatba mindeki erti a dolgat, ezen kivul mihez kell barmi is? Ameddig a Blizzard nem nerfelte meg a monster essence bevaltasbol garantalt legendast addig kb elso nehany nap alatt kiszedte mndenki a main karinak a legendasokat es onnantol SEMMI, nincs tovabb. A set itemeket paragonhoz koti, a nehezsegi szintet paragonhoz koti, a paragon lassan fejlodik a xp limit miatt, a server paragon miatt a grinderek xp buntit kapnak, nekem mar 40% xp megy a levesbe mobonkent, szoval le is vagyok lassitva es nincs is miert grindolni, efektive semmi nincs magasabb nehezsegi szinten a ket hianyzo set itemen kivul, aztan paragon 85nel mar ez is kifuj ott kesz lesz a set is es pont. Nem tudom ki miert grindolna a 600 paragon szintet, mert a drop jelenleg GAGYI, legendas mob vagy dob vagy nem legendast, de tobbnyire nem, ez alatt meg nem tobnyire hanem nem dob semmit, a kek es sarga cucc instant salvage, szoval D3hoz kepest ez a jatek kibaszottul SEKELY/URES. Mas mobilos jatekohz kepest is, felhordules nelkul a Frozen mobilos jatekot tolom evek ota free ott embertelen content van es folyamat frissitik, erre blizzardos hulyek azt kepzelik hogy ezt a sz@rt tolja majd vki a sok lassits melett csak hogy elmondhassa hogy grindolt? Valahogy nem ertem, Lost ARKnal is melle ment hogy nem jo utemben adagoltak a contentet itt detto, illetve itt en nem is tudok semmirol ami majd jon, a battlepassom lassitas ellenere is mar lvl 31 es 40nel kifujt, szoval hol a content blizzard?? Mi a francert fizzessek? Ez a jatek hamarabb foldbe all mint barmi amivel eddig jatszottam, kar erte mert a story jo volt elveztem, de idiota blzzard meg ott tart hogy nyujta a fejlodest mint a retestesztat es foleg ugy hogy lassitja hatraltatja a jatekost nem pedig nyakon onti tartalommal, lofasz ...
Most kiprobalom hogy felhuzok egy altot lassam tobb lesz mint ket nap felgearelni? de a kerdes ugyanaz, minek/mihez? Most vagy az van hogy ez a mufaj nem valo telora mert nem oldhato meg hogy sok content legyen benne vagy nagyon nem vagom
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.07. 08:13:11 -
#77862 >> Innen kezdve egy értéktelen tucat cég és minden termékét gyanakodva böködik majd a népek.
HAHA :D O, dehogy. A jatekosok memoriaja miint az aranyhale. Ahogy elo lehet rendelni a Diablo 4-et, ugy fizet mindenki, mint a kisangyal. -
#77861 Van ilyen profit, meg olyan profit is. Lehet pl. abból profitot csinálni, hogy értéket adunk el tisztességes áron. Mint pl a Blizzard tette évtizedekig: Warcraft, Starcraft, Diablok stb. Meg lehet abból is, hogy beállunk 28. mobillehúzós gagyinak, bedobjuk oda a többet és jobbat érdemlő Diablo-brandet és kaszálunk a bálnákon meg a hülyéken, akik majd beletolnak többezer dollárt. Mert lesznek ilyenek, mindig vannak ilyenek. Nem véletlen, hogy sem Hollandiában, sem Belgiumban nem tudták kiadni a játékot: megsértette volna az ország szerencsejáték törvényét, ami azért nem jó jel egy játék esetében sem szerintem. Ha a blackjack-kel meg a félkarú rablóval van egy asztalon kb.
Van másik játék, ez igaz. De ha egy ekkora játékos, mint az Acti-Blizz beszáll az amúgy mobilon kívül tök ismeretlen kínai izék mellé sokadiknak és a többiek látják, hogy sikeres, mert viszik, mint a cukrot, akkor beáll mellé a majd a többi is. Így is lóf.sz nem jelenik meg a nagy gyártóktól már második generáció óta, Bethesda utoljára mikor csinált játékot? Mármint nem átskinnelt, felmodolt izét, hanem valódi játékot? Fallout 4, 8 éve? Bioware?
Sokkal könnyebb egy lehúzós és folyamatosan pénzt termelő online kaszinót csinálni, mint egy új játékot és sokkal több pénzt is hoz. A példa ragadós lesz, ez egyértelmű.
Én viszont nem vagyok részvényes a cégben, nekem az az érdekem, hogy jó játékok legyenek, mert én fogyasztó vagyok. Ezért én ellenérdekelt vagyok az olcsó szarokban. Ez a bajom a DI-lal meg a többi lehúzós szarral, mint az Ubi live service szemetei és tsai. -
Cassell #77860 Pl én raktam fel Pc-re azon játszom már level 36-os vagyok, a tabletem nem egy mai gyerek azon el sem indul... -
mikromanus #77859 Kb 110k dollárból lehet maxra húzni mindent. Pénzköltés nélkül meg vagy lehetetlen, vagy évtizedek alatt jönne össze. (már persze ha nem lenne frissítés később amiben kitolják a határokat hogy többet lehessen költeni és freeben ne lehessen elérni a "BiS" dolgokat). Kizárták a magasabb minőségű elemeket a "free" játékból és mesterségesen korlátozzák az alap funkciókhoz való hozzáférést. Az egy dolog hogy arra költesz amire akarsz, de egy ilyen hífosra befektetni mégis csak ostobaság. Mindig nyomi lúzer leszel a nagyobb "bálnákhoz" képest és a befektetett időt szart se ér ez alapján. Ha cashgrab szemetet akarsz fogyasztani van belőle tucatnyi kiforrottabb és szórakoztatóbb darab. Ez csak a Diablo 3 debil kisöccse mobilra. PC-re ki a franc rakná fel? Szarabb a grafikája mint a tíz éve kijött "elődjének" és az üzleti modellje a leggusztustalanabbak közt van a nyugati (európai/amerikai) piacon. Még mobil játékok közt is.
#77857: csak a hírnevét rombolja ezzel a lépéssel. Innen kezdve egy értéktelen tucat cég és minden termékét gyanakodva böködik majd a népek. A cégtől még tán érthető (beáldozni a hosszabb távú bevételi forrásokat egy kis apróért), de aki erre költ az támogatja ezt a JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA előnytelen, kapzsi, hazug, kizsákmányoló rendszert.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2022.06.07. 01:47:07 -
hawkie22 #77858 Köszönöm, hogy akkor szerinted én is egy marha vagyok, mert fizettem a játékban. Itt az ingerküszöbröl van szó. Arra pont jó a game az egyszeri játékosnak, hogy elüsse az idejét a buszon, meló közbeni szünetekben, otthon TV-nézés közben vagy mittudoménméghol, ha akar fizet, ha nem, akkor meg nem. Nem a hardcore gamereknek készült a játék, ezt értsük már meg. A fö célközönség szerintem az ázsiai "részleg", ahol az ilyen típusú játékok nagyon menök.
Az olyan embereknek meg, akik belefáradtak a D2/D2R/D3 monotonitásába (én konkrétan D3-tól már hányni tudnék, most haverral D2R-t vettük elö, de ott se volt sok kedvem megint az unalomig ismert tartalmakat farmolni megint, pláne HC-n, mivel softcore-t nem játszunk Diabloban, az nem izgalmas), azoknak meg egy kicsit felüdülés. Nem mondom, hogy hosszú távon, mert itt is be fog jönni a monotonitás az endgame során, söt, de amíg kijön a D4, addig el lehet vele lenni. A Lost Ark-ról meg csak annyit, nagy reményekkel ültem le elé, kb. 1 óra után hagytam ott a karakteremet.
El kell felejteni, a Blizzard már nem az a cég, mint 20+ éve volt (hozzáteszem, egyik régi cég sem, se az Ubisoft, se az EA, Rockstar stb.), a mai generáció sem az már, mint a miénk volt, más az ingerküszöb, más a preferancia játékok terén. A mai egyszeri játékos gyors élményt akar, az influenszer-generáció pedig, mivel pénze is van, elvárja, hogy pénzért legyenek megvehetö tartalmak a game-ekben, amikkel idöt vásárolhat és gyorsabban elérhet A-ból B-be. Ez van. Észre kell venni, nem mi (30-40+) vagyunk már a célközönség.
Visszatérve a pénzköltésre, nem költök alkoholra, nem költök cigire, a hobbimra költök abban az esetben, ha valamit veszek egy ilyen játékban. Más Pokémon kártyákra költ vagy makettezik, esetleg könyveket, bélyeget, stb. gyüjt és arra fizet. Mennyivel másabb az, mint itt pénzt befizetni különbözö tartalmakra?
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.06.06. 19:24:19 -
hawkie22 #77857 Miért szégyen egy profitorientált cégnél az, hogy kihoznak egy profitorientált játékot, ráadásul 2022-ben, amikor ez a piaci "meta" most? Ezeket a negatív hozzászólásokat sose értettem. Ha van kedved/pénzed, fizetsz, ha nincs, akkor meg nem. Az egyszeri játékosnak így is van mivel foglalkoznia, aki meló/család mellett nyomja, az úgyse 1 hét alatt lesz 60, plusz nem fogja eszetlenül Mad King-et farmolni meg hasonlók, a hardcore gamerek meg nem ezzel játszanak. Én meló/család mellett tolom, még most értem csak el az 50-et és még a CR-em is csak 544. Van még benne tartalom, a lvl60 után meg jön a DH húzása, szóval elleszek egy darabig vele. Beletoltam 20€-t eddig, Battle Pass meg 1-2 pakk, ennyi. A következö pénzköltés a játékra a következö Battle Pass lesz, ha még játszani fogok vele. -
#77856 Lost Ark egy utolsó ázsiai szemét, hálistennek semmi köze hozzá a címnek :D -
Cassell #77855 Nahát én meg pont ennyit sem vártam ettől a játéktól, ehhez képest már level 33 vagyok, kicsit elhentelni pont jó, persze majd level 60-on kiderül van e hosszabb távú tartalom is benne, de az agyonhypolt lost arkhoz képest minden téren ég és föld ennek a javára... -
Kancsalborz #77854 Köszönöm.
Pont ugyanezt akartam írni.
Bármit is csinált (vagy inkább nem) az elmúlt 10-évben a Blizzard, ez a PC-s "huszadrangú indie", meg ez a "kétezernégyszázhuszonhatodik mobilos ptw fika" amit a Diablo név alatt kiadtak, az egy kib@szott nagy szégyen...
A DI nem több egy nagycég által szétpromózott, de minden újítást, egyediséget nélkülöző x+n-edik játeknak alcázott félkarú rabló, amivel blizzék beszállnak a mobilos "pénzfejdébe".
Lehet megsértődni nyugodtan, de az is egy marha 14-16-éves kor felett, aki -ismervén az előzményeket, a hozzáállásukat, és a mai mobilos játékpiacot, egy kib@szott fillért ezeknek befizet.
Meg sok igénye sincs mondjuk, elég neki hogy párévente "újratextúrázza" ugyanazt a sz@rt az aktuálisan sorba jövő random AAA "játékgyár", tejszinhabként meglöki egy "kis" sokmillás reklámhadjárattal, azt lehet ezt is rohadtul szeretni, amíg nem jön a következő...
Akinek ennyi kell, annak jó játékot hozzá...
-
Sunrider924 #77853 Agyfasz van pofaja 3x egymas utan az ovet dobni amikor a cipo kellene... Mad King Hell 1 farm.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.06. 10:29:20 -
#77852 Azért van egy picike különbség - az amúgy is a felháborodás miatt kipeccselt - D3 real money auction house és egy mobil P2W játék között. Van különbség még az Ubi féle "gyorsító" boosterek és egy konkrét embertelen grind-os paywall között.
Ha majd felszállt a rózsaszín köd, akkor azok is elismerik ezt, akik szerint nincs itt semmi látnivaló. Abban a tekintetben nincs, hogy a DI egy lett a többi mobilos lehúzós sz.r közül. Kb ezt vártam, ezt kaptam, pénzt nem fogok rá költeni egy fillért sem. Szégyen, hogy a Blizzard egy 128. kínai mobiljáték szintjét volt képes megugrani 2022-ben, de ez van. -
#77851 De ez (majdnem) minden mobil jatekra igaz. Ha nem vet fel a penz es/vagy turelmetlen vagy, akkor ne kezdj semmi olyan jatekba, amely vagy mobilra keszult eredetileg, vagy keleti studiok fejlesztik, mint ezt. -
savior666 #77850 Az eddigi Diablokban is vagyonokat eltudott kolteni aki akart. Ugye d2jsp-n, D3-ban meg volt az real money aukcios haz. Plusz 10-15k a jatekok arai. En nem koltottem meg ra semennyit, de szepen haladok a paragonok gyujtogeteseben. Nem loverseny, nem kell a havi fizetest etel helyett erre kolteni. Mindenki beloheti, hogy neki hogy a legjobb. -
Plata #77849 Már több helyen is olvastam.
Sőt magyarul is lehozták.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.06. 00:29:22 -
Sunrider924 #77848 Na itt a vege resetig(hetfon) -
Sunrider924 #77847 A jatek 1-60 siman elvezheto mint arpg es 10 ev Diablo 3 utan meg jo is, de az endgame az mar nem finom egyaltalan, foleg hogy a set itemek paragon szintekhez(Hell1-4 difficulty) vannak kotve, paragon 30(Hell2) alatt csak 2 set itemet lehet farmolni boots es belt, paragon 30 folott megint 2 es a tokom se tudja most a Hell4-hez mennyi kell, de p85nel garantalt az utolso 2 is. Hat ize, ez nem a D3as paragon farm annal joval fajdalmasabb, foleg hogy van heti xp korlat a battle pass xp-nel pedig az adja a durva xp-t igazan.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.05. 22:53:58 -
#77846 itt is irtak ilyesmit. nem tudom mennyire valid, en egyelore csak nyugdijas tempoban haladok.