Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Van ilyen profit, meg olyan profit is. Lehet pl. abból profitot csinálni, hogy értéket adunk el tisztességes áron. Mint pl a Blizzard tette évtizedekig: Warcraft, Starcraft, Diablok stb. Meg lehet abból is, hogy beállunk 28. mobillehúzós gagyinak, bedobjuk oda a többet és jobbat érdemlő Diablo-brandet és kaszálunk a bálnákon meg a hülyéken, akik majd beletolnak többezer dollárt. Mert lesznek ilyenek, mindig vannak ilyenek. Nem véletlen, hogy sem Hollandiában, sem Belgiumban nem tudták kiadni a játékot: megsértette volna az ország szerencsejáték törvényét, ami azért nem jó jel egy játék esetében sem szerintem. Ha a blackjack-kel meg a félkarú rablóval van egy asztalon kb.
Van másik játék, ez igaz. De ha egy ekkora játékos, mint az Acti-Blizz beszáll az amúgy mobilon kívül tök ismeretlen kínai izék mellé sokadiknak és a többiek látják, hogy sikeres, mert viszik, mint a cukrot, akkor beáll mellé a majd a többi is. Így is lóf.sz nem jelenik meg a nagy gyártóktól már második generáció óta, Bethesda utoljára mikor csinált játékot? Mármint nem átskinnelt, felmodolt izét, hanem valódi játékot? Fallout 4, 8 éve? Bioware?
Sokkal könnyebb egy lehúzós és folyamatosan pénzt termelő online kaszinót csinálni, mint egy új játékot és sokkal több pénzt is hoz. A példa ragadós lesz, ez egyértelmű.
Én viszont nem vagyok részvényes a cégben, nekem az az érdekem, hogy jó játékok legyenek, mert én fogyasztó vagyok. Ezért én ellenérdekelt vagyok az olcsó szarokban. Ez a bajom a DI-lal meg a többi lehúzós szarral, mint az Ubi live service szemetei és tsai.