• hawkie22
    Köszönöm, hogy akkor szerinted én is egy marha vagyok, mert fizettem a játékban. Itt az ingerküszöbröl van szó. Arra pont jó a game az egyszeri játékosnak, hogy elüsse az idejét a buszon, meló közbeni szünetekben, otthon TV-nézés közben vagy mittudoménméghol, ha akar fizet, ha nem, akkor meg nem. Nem a hardcore gamereknek készült a játék, ezt értsük már meg. A fö célközönség szerintem az ázsiai "részleg", ahol az ilyen típusú játékok nagyon menök.
    Az olyan embereknek meg, akik belefáradtak a D2/D2R/D3 monotonitásába (én konkrétan D3-tól már hányni tudnék, most haverral D2R-t vettük elö, de ott se volt sok kedvem megint az unalomig ismert tartalmakat farmolni megint, pláne HC-n, mivel softcore-t nem játszunk Diabloban, az nem izgalmas), azoknak meg egy kicsit felüdülés. Nem mondom, hogy hosszú távon, mert itt is be fog jönni a monotonitás az endgame során, söt, de amíg kijön a D4, addig el lehet vele lenni. A Lost Ark-ról meg csak annyit, nagy reményekkel ültem le elé, kb. 1 óra után hagytam ott a karakteremet.
    El kell felejteni, a Blizzard már nem az a cég, mint 20+ éve volt (hozzáteszem, egyik régi cég sem, se az Ubisoft, se az EA, Rockstar stb.), a mai generáció sem az már, mint a miénk volt, más az ingerküszöb, más a preferancia játékok terén. A mai egyszeri játékos gyors élményt akar, az influenszer-generáció pedig, mivel pénze is van, elvárja, hogy pénzért legyenek megvehetö tartalmak a game-ekben, amikkel idöt vásárolhat és gyorsabban elérhet A-ból B-be. Ez van. Észre kell venni, nem mi (30-40+) vagyunk már a célközönség.

Visszatérve a pénzköltésre, nem költök alkoholra, nem költök cigire, a hobbimra költök abban az esetben, ha valamit veszek egy ilyen játékban. Más Pokémon kártyákra költ vagy makettezik, esetleg könyveket, bélyeget, stb. gyüjt és arra fizet. Mennyivel másabb az, mint itt pénzt befizetni különbözö tartalmakra?
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.06.06. 19:24:19