• SLICK
    Szia!

Pár tipp (ahogy én csinálom):

- Normálon nem igazán érdemes farmolni, talán ha Baal-t néhányszor megfingatod, de ne húzd az időt vele. Én kb. 33-as szinten mentem át Nightmare-re. Ezen a szinten már jobban megéri farmolgatni, de itt is leginkább az XP-t. Nyílván eshetnek upgrade itemek, de viszonyleg sok alap item van amit Rúnaszavakból ki tudsz rakni és sokáig is fogod tudni használni őket, még Hell-en is.
    Act 1-en Tower farm a rúnák miatt, majd Andariel runok a gyűrűk miatt. (tud egész jó statokat adni) Esetleg ha még XP-t akarsz szerezni, akkor a Black Marsh területe, Illetve az Outer Cloister előtti terület, ezeken sok a mob (ugyanitt érdemes még megkeresni a " The Pit" nevű helyet)
    Act 2-n XP miatt ha szükséges akkor a Lost CIty és környéke. Arcane Sanctuary-t a rúnák miatt is szoktam párszor megcsinálni (nem esik fixen, csak nagyobb az esélye), Durielt nem nagyon szoktam farmolni Nightmare-n.
    Act 3-on esetleg a Kurast környékét érdemesebb farmolgatni XP miatt, bár én annyira nem szeretem az Act 3-at szóval leginkább a Travincalt szoktam farmolgatni, illetve Mephisto runokat javaslok.
    Act 4-en XP-zni bárhol jó, illetve Diablot megéri többször farmolni.
    Act 5-ön szintén bárhol lehet XP-t szerezni ahol sok mob van. Itemek miatt esetleg Nihlatak runok, Ancients Way, Baal...
    Illetve Nightmaren bocikat érdemes még párszor megcsinálni.

Hellen meg szinte ugyanezeket kell csinálni.

- A Reju potikat érdemes összeszedegetni, hogy Hellre legyen egy jó adag, amikor szükség lesz rá, de olyan rengeteget ne tárazz be, mert ugye azon a szinten már esik szépen.

- Paladinban nem tudok segíteni viszont, mert azzal egyetlen egyszer játszottam még valamikor 2003-ban :D