78986
  • undY1ng #77682
    Úgy gondoltam a nosztalgikus hangulat miatt mégiscsak beszereztem.
    Anno imádtam a Hammerdint, így már ki is néztem magamnak, hogy mit hogyan de egy alapvető pár kérdésem lenne, mert kicsit már elfelejtettem 1-2 dolgot. :(

- Normál szinten érdemes "rusholni" Baal-ig és azt farmolni, majd teszem azt inkább ilyen lvl 40 fele elkezdeni a rémálom fokozatot? Az is érdekelne, hogy aztán hogyan tovább ha meglesznek a fokozatok. Persze gondolom a HELL szivatós lesz.
    - Reju potionokat folyamatosan gyűjteni (majd full-ra konvertálni horadric-ban)?
    - Hammerdin mana problémáit az elején mivel lehetne tartani? Mana stolen per hit-es fegyverek vagy csak rahedli poti?

Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.11.28. 00:14:06
  • Daermon
    Szerintem max a 20€… Az is akkor, ha nagyon nagyon unatkozol és nincs más játék.
  • Federation
    Ugyanaz, mint a Diablo II + LoD. Szebb grafikával, nagy gépigénnyel. (Már ha magas beállítások mellett akarod futtatni.) Fele ennyiért talán megéri, így nem biztos. Szvsz, ha megvan az eredeti, akkor nem érdemes megvenni. Hacsak nincs valami erős géped és nagy felbontású monitorod, amin mondjuk az új verzió szépen nézne ki, de a régi meg már nagyon ronda lenne.

A játék egyébként ma is megállja a helyét, ezzel nincs különösebb gond, viszont eltelt 20 év és kérdés van e neked annyi időd, hogy ugyanazokat a boss farmokat csináld sokadjára, a jobb cuccok érdekében. Ha türelmes ember vagy, lehet jobban jársz a vélhetőleg 2024-ben megjelenő negyedik résszel. Eddigi információk alapján az a II. és a III. rész kereszteződése lesz nyílt világgal. Talán abban már lesz annyi újítás, hogy jobban megérje pénzt kiadni rá.
    Utoljára szerkesztette: Federation, 2021.11.26. 13:02:43
  • savior666
    Én 40ért vettem. Nem bántam meg.
  • mucsácsó
    többet is ;)
  • undY1ng #77677
    Megér ez 30 eurót? :(
  • hawkie22
    Mondjuk a Cold/Fire sorcim lehet, hogy össze kéne rendesen dobni, akkor tudnék húzni. :)
  • hawkie22
    A Hellforge-os mókát azt vágom. Csak sajnos még nincs Enigmám, így nem is tudok senkit húzni gyorsba, a lassú húzásért meg nem fizetnek. :)
  • coolpet
    Az MF rúnánál egyáltalán nem számít ám.
    HR-t meg ritkán dob, IST talán amit legnagyobbat láttam tőle.

Azt szokták, hogy felhúzni a karit hellforge-ig cserébe a drop-ért.
    Hellforge drops
    Rune drops
  • hawkie22
    Ennyire jól dobna Council HR-t? Hogy azt érdemes hozzá farmolni? Nekem eddig még igazából uniqe-ot se nagyon dobtak, mondjuk még csak 250 körüli az mf-em.
  • coolpet
    Pindle sosem volt egy fasza gyerek.
    Úgy ahogy Eldricht és Shenk sem.

Viszont könnyen elérhetőek, gyorsan farmolhatóak, és mivel uniq monsterek, magasabb a drop ratejük.

Én viszont azon az állásponton vagyok, hogy nem érdemes odafeszülni a gép elé órákat runnolgatni 100 meg 100 valamire való, de a karakternek sosem kellő itemekért. Travi / Council, HR vadászat, és megvenni amit kell...

Viszont haa már rescurrented, akkor az olyan alapvető hibákat javíthatták volna, hogy a szörnynek van kb 0 hp-ja és sebezhetetlenné válik, vagy épp láthatatlan és sérthetetlen. Az elmúlt 1 óra játékmenetben vagy 3 ilyennel találkoztam.

Az íjász merc is épp olyan szerencsétlen. Sétálgat körbe körbe, ellő 2-3 nyilat, meg csillogtat, de 70%-ban sétálgat...
  • Ytar
    így csinálom, Mefi után megyek hozzá, de úgy érzem hogy hiába.
  • coolpet
    Rosszul csinálod :)

Nem pindlét kell runnolni, hanem az MF runba beletenni pindlét is :)
  • Ytar
    Nem úgy volt hogy Pindle egy jó farmolni való mob? Lemaradtam valamiről?
    Már vagy 30szor kinyírtam hellen 665 MF-el, de csak sárgákat dobál, semmi unique/set/rúna. Mefi hozzá képest egy álom, ott körönként esik 1-2 darab valami.
  • coolpet
    Hát nem tudom, Orb-os sorcnak készül, a fagytüske egészjól szétszedte
  • Carmang
    Én Blood Ravent mindig lv8-on öltem le, alatta elég nehéz volt :)
  • coolpet
    Így van, black Friday van, azért vettem meg
  • savior666
    Úgy tudom, hogy most 30 eurora van akciózva a játék.
  • coolpet
    Látopm felpörgött a topic.

Én is megvettem a remasteredet végül.
    Nekem egész jól megy.
    Már lvl5 vagyok és Blood Raven is halott :P
  • mucsácsó
    rendben, nagyon köszönöm! :) egyelőre act2-n vagyok még NM-en is, de ha elakadok sikítok! :D
  • Ytar
    én sem vagyok még tele fullos karikkal, de nm-en jó vagyok, szólj ha kell segítség
  • mucsácsó
    jah, ott még nem vagyok sajna a palámmal :(
  • Ytar
    épp most szerkesztette, hell természetesen, ott nem megy a sorcival a sok immune miatt
  • mucsácsó
    heyhey,

milyen nehézségi szinten?
  • Ytar
    Üdv!

Lenne köztetek valaki aki tudna és hajlandó lenne segíteni túljutni hell act 4 diablo-tól act 5 anya-ig vagy esetleg baal-ig? Lobby-t hiába spammelem tele, basznak rám.
    Megőrjítenek a cold immune mobok, szívás ez a sorc, jó lenne farmolni pindle-t is mefi mellett. ..

fairco#2812
    Utoljára szerkesztette: Ytar, 2021.11.20. 12:06:40
  • mucsácsó
    én belenyaltam most minap a Lost Ark bétába, hát szerintem egy hulladék, úgy dizájnra meg mindenre, főleg a D2R-hez képest :(
    igaz, az inkább MMO, de az is egy izometrikus nézetű ARPG végülis.. nekem túlságosan ázsiai - durva és látványos harcokat lehet összekombózni, de fél óra után elég is volt ... :D
  • TomStorm
    D2 Resu.-ba hogy lehet kivenni ellen neveket felettük?Nagyon zavaró
  • MerlinW
    Epoch-t egyszer "végigtoltam" (4. endgame boss-ig). Nem rossz, de nekem még kicsit lassú / üres. Viszont a kraftolás klassz benne. Várom az 1.0-át és a finomhangolásokat.
    Lost Ark még birizgálja a fantáziámat, de még ki kell derítenem, mennyire akar belenyúlni a pénztárcámba.
  • PetruZ
    Ugyanezt linkeltem én is, de a 7 naposnak nincs értelme, az évest nézd. A másik linked meg januári, az adata rajta van az éves chart-on, amiről én is beszéltem: szezon kezdetekre eléri a top20-at, aztán két hónap altt elveszíti a játékosok jelentős részét, kb. kétharmadát. A friss Scourge szezon még durvább, kb. két-három hét alatt vesztette el a felét.
    A jelenlegi játékosszám (Steam + kliens) biztosan nem éri el a "valaha" szintet.
  • MerlinW
    Miről beszélsz? És a saját kliens ebben nincs benne, ami kb még egyszer fele ennyi. Jelenleg is többen játszanak vele, mint valaha.

Ja meg itt van ez is

Én a casual Diablo-val nem tudok már játszani, annyira együgyünek hat PoE után.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.11.05. 19:42:39
  • undY1ng #77652
    Már egyszer írtam de nézzétek meg a Last Epoch játékot. Szerintem sok Diablo és PoE kedvelőnek tetszene.
  • PetruZ
    A "rengeteg hatásos build" jó fele - kétharmada a kukában végzi a karakterrel együtt, amikor a 40-50. szint környékén rájössz, hogy elrontottad az egészet, nem vagy képes már tartani az ellenfelek erejét, vagy nincs meg egy szükséges statod egy penge tárgy felvételéhez, a későbbi map-olásról meg ne is beszéljünk. Ilyenkor már orb of regret-et farmolni sincs értelme, mert nem esik, és anélkül nem tudod újraépíteni a passzív skilljeidet sem.
    A D3-ban legalább van lehetőség bármikor testreszabni a skilljeidet, az "op build"-ek sokkal inkább tárgyfüggők.

Félre ne érts, a D3-ból már rég elegem van, vagy 2 éve töröltem, de szerintem naívság azt hinni, hogy a PoE meg tudja szorongatni. A PoE2-ről meg még a saját szülei sem tudják, hogy valóban "2" lesz-e, vagy csak "1.5"...
  • SLICK
    na igen, ez engem is zavart, hogy mindig végig kell kínlódni a storyt.

Viszont ami nagy előny a PoE-ban, hogy rengeteg hatásos buildet tudsz kreálni akár karakterenként is. Dio 3-ban ilyen nincs, minden szezonban van 1-2 OP build ami úgymond rád van kényszerítve, mert csak azzal lehet a magasabb szinteket teljesíteni. Oké a Blizzard sose volt erős a normális balance-olásban, de legalább hagyja meg azt a lehetőséget arra, hogy egy általam preferált buildet állíthassak össze, amivel szeretek játszani és még nagyobb szinteken is megállja a helyét.
  • PetruZ
    Nem hiszem, hogy ez a baja. A PoE a rengeteg alrendszer ellenére is viszonylag könnyen megtanulható bárkinek, aki játszott valaha is bármilyen arpg-vel. Válogathat is, hogy melyikkel foglalkozik és melyik nem érdekli. A probléma az állandó szisztémával van: minden szezon egy reset-tel kezd, és ugyanazt a hosszú és sokadjára már unalmas sztorit kell végigjátszani háromszor is, hogy az endgame-ig jusson az ember (sosem értem el odáig, mindig meguntam). Ennek ellenére pl. most a passzív skillek átalakításával elvettek egy csomó movement bónuszt és szinergiát, amitől pl. a standard ligába átvitt karakterek is mind szétestek. Szinte minden ex-játékos ezekre panaszkodik, ha megnézed a fórumokat. A D3 - minden baja ellenére - azért ebben jobb volt az Adventure játékmóddal és a változtatható nehézséggel, és rögtön kinyitotta a térképeket.
  • SLICK
    szerintem a PoE-val az a baj, hogy nagyon nehezen tanulható és nagyon összetett. Ez valahol jó is abból a szempontból, hogy van kihívás legalább. Rossz pedig azért, hogy így az új játékosokat nehéz bevonzani. Sajnos manapság a gamer társadalom nagyon felhígult, többek között az lett az egyik veszte a Diablo 3-nak is, hogy hallgattak a pistikék sírásaira, mindent azonnal akarnak, 0 kihívással.
    Abban reménykedem, hogy a 4 azért sokkal komolyabb, komplexebb lesz és nem fogják lebutítani a sok casual miatt...
  • PetruZ
    A PoE2 miatt nemigen kell aggódniuk, a PoE szezonról-szezonra veszíti el a játékosait, a napi játékosok számában valaha Steam top 10-es játék ma már csak a szezon kezdetekre tud elérni top 20-as pozíciót, aztán lesüllyed a 100-as lista végére, az utolsó negyed-féléve katasztrofális volt. Most a Scourge miatt megint volt egy fellendülés, de a görbe meredeken zuhan...
  • Caliph
    hát én úgyis kivárom az első dlc-t a dia 4 hez,amiben majd jön a necro. mindig is necros voltam,a hármat is a necro érkezésekor vettem meg :D
    addig legalább játszahatóra is patchelik majd :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.03. 12:17:46
  • SLICK
    várható volt.
    Mivel most eléggé meg lett tépázva a Blizzard a botrányok miatt, ezért nagyot kell durrantaniuk az alábbi játékokkal, de főleg a Diablo 4-el, hogy kicsit is tudjanak javítani a jelenlegi helyzetükön. Éppen ezért bízom benne, hogy odateszik magukat és végre egy komolyan vehető játékot raknak össze, normális tartalommal és end game-mel. Sajnos a Diablo 3-ból semmi nem lett.

Szerk.: Ja és nem beszélve arról, hogy a PoE 2 miatt méginkább kényszerben vannak, főleg ha az hamarabb megjelenik.
    Utoljára szerkesztette: SLICK, 2021.11.03. 10:49:35
  • mucsácsó
    Overwatch 2 And Diablo 4 Delayed Into 2023

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -- mondjuk nem vagyok meglepve... de azért na :((((
  • CalebJoe
    ja észrevettem ahogy beléptem:)