Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont megszoktam a D3-ban, hogy van "move" key, amelyet hasznalva nem az egerrel kattintgattam, hanem a bindelt gombot lenyomva kovette a karakterem mozgasa az eger kurzorat. Annyira megszoktam (es minden hasonlo arpg/hns jatekban is ezt a modszert hasznalom), hogy eskuszom a beta alatt ott tartottam parszor, hogy felbehagyom az egeszet, annyira nem allt (mar) ra a kezem a regi iranyitasra. Tudnam dijazni, ha D3 utan ebbe is bele lehetne eroszakolni valahogy.
A tobbi hiba annyira nem veszes, a performanceon lepodtem meg, mert nem indokolna a jatek az fps dropokat, de gondolom ezeket majd finomitjak. Lag nem volt veszes, de gondolom a csucsterheles miatt ez varhato is volt (talan szandekos is valahol, hogy lassak a terheles alatt mennyire hajlik a rendszer).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.17. 12:40:25
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ja, mondjuk a Blizzardról van szó, miért is lepődök meg :-\
PC-n is megvan a bug, hogyha nyitsz egy inventoryt, vagy character/skill treet, akkor k nagy FPS drop van, kb ~negyedelődik a frame, ami 60FPS-nél is 15-20 FPS.. :D
van mit javítani, az tény. engem leginkább egy-két erőtlennek érződő, súlytalan ütés/skill zavar, de szerintem azzal semmit nem fognak csinálni már... :(
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.16. 20:14:27
Ha igen akkor honnan lehet beszerezni ?
Meg D2R discord is van pár.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.08.16. 08:59:59
Amikkel én találkoztam "hibák": visszarángatott korábbi helyekre, megölt lények feléledtek, lények mellém spawnoltak, durván sok a miss (95% mellett), elcsústott zenék/hangok, elkésett animkációk (ütésnél pl)... hírtelen ennyi.
Jó lesz ez nagyon, már most jobban élveztem mint sok mai játékot :D
Kérdés, van valami kifejezetten d2r fórum/facebook csoport?
:)
Coopban még nem próbáltam másokkal, csak egyedül
viszont az "xy joined/left the channel: Trade" kék felirat spammelés a chaten rohadtul idegesítő, erről (is) írtam feedbackek bug reportként - tegyétek meg ti is, redditen sokan sírnak emiatt... vagy legalább lehetne fix csatornát váltani, mert ez senkit nem érdekel, hogy boldog-boldogtalan ki-be lépked :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.08.15. 10:42:15
Sajnos elég sok a bug, de ha összejön egy jó csapat akkor nagyon jó pörgős a játék/harc.
Meg aztán a grafika és a hangok nagyon pöpec.
imádtam anno az eredetit, és szerintem eléggé jól sikerült a remake; rohadt jó, hogy tudsz váltogatni a 'G' gombbal az original és a remakelt kinézet között :) állejtős, hogy mennyire részletesen megcsinálták a dolgokat...
a hangulat nagyon dark, nagyon jó, ez az, amit a Diablo 3-ban egyáltalán nem sikerült elérjenek :)
annyi, hogy 1-2 játékelem szerintem ma már idejétmúlt lett (dungeonök végéről fura, hogy nincs teleport, és vissza kell mászni levelről levelre... valamint fura, hogyha meghalsz, akkor vissaz kell menni a cuccaidért ugyebár :D)
fura, hogy ismétlőek kicsit a helyszínek is, meg a mobok se túl változatosak - ezt leszámítva eddig csillagos 5-ös a cucc! :)
próbáltátok ti is esetleg?
Vagy vársz jövő hétvégéig, akkor elvileg bárki csatlakozhat a bétához. Valószínűleg ez is a kövi keddig lesz.
Azt nem tudom hogyan lehet előtölteni előrendelés nélkül.
Utoljára szerkesztette: cleric, 2021.08.13. 17:17:21
Battletag: coolpet#2467
A rendes open beta hétvége, ami jövő héten lesz, az mindenkinek elérhető lesz majd.
When the Early Access to the Open Beta kicks off on Friday, August 13 at 10:00 a.m. (PDT), viewers on Twitch will be able to earn Twitch Drop rewards (Friday-only) by tuning into their favorite streamers on that platform. Time-based Drops (available in qualifying regions) will be unlocked by watching streamers in the Diablo II: Resurrected category. To play in the Windows® PC Diablo II: Resurrected Early Access test, viewers will need to watch a total of 2.5 hours. Keep in mind that the drops will conclude on August 14 at 12:00 p.m. (PDT), so make sure to tune in no later than 9:30 a.m. (PDT).
link
"Diablo 4 director, lead level designer, and WoW designer depart Blizzard"
"We can confirm Luis Barriga, Jesse McCree, and Jonathan LeCraft are no longer with the company," a representative said. "We have a deep, talented roster of developers already in place and new leaders have been assigned where appropriate. We are confident in our ability to continue progress, deliver amazing experiences to our players, and move forward to ensure a safe, productive work environment for all.”
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.08.12. 20:08:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A diablo 4 directora meg dobbantott az acti-blizztől <#csodalk>#csodalk>
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2021.08.12. 18:09:37
Diablo Immortal - 2022 első fele
Diablo IV - majd egyszer valamikor
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Az van hogy bneten nem tudsz a régi kulcsokkal játszani, át kell őket konvertálni a 26 karakteresre, úgy hogy regisztrálod a régi kulcsaidat a bneten, ezzel azokat inaktiválva, és új, 26 karaktereseket generálva.
Mivel ezt megtetted egy régi accountodon, amihez nem tudod a hozzáférést, már nem tudod őket újra regisztrálni.
Egyetlen utad van másik vétele nélkül: Írni a supportnak, nyitni egy ticketet, és elmondani, hogy elvesztetted a hozzáférést a régi accodhoz, így a kulcsaidhoz is.
De:
- Ha tudod az account jelszavadat, tudsz új jelszót kérni.
- Ha elfelejtetted melyik email-re volt regisztrálva, és aktiválva volt az SMS protect, akkor tudsz sms-ben infót kérni.
- Ha zárolták valami miatt az accodat, akkor megadod az email címedet, és továbbviszed a formot.
Ha fogalmad nincs, hogy mi volt a Bnet acc, vagy az email, akkor support ticketet nyiss, amint mondtam, képekkel, cd kulcsal.
Segítenek.
Csak meg kellene tenni az első lépést :)
Igazabol ez az uzenet jon ezzel is: Error Message: Your CD Key is currently being used by: Claimed on Battle.net.
De elkezdtem Project Diablo 2-vel jatszani, az most elegge adja.
Majd lehet irok nekik mailt.
A 4db CD imaget itt találod: Link
Bárki letöltheti, ha esetleg sérült lenne a lemeze.
A patch verzió szerintem az első kiadásokkal vetekszik, de van bnet update szerencsére.
CDKey-t természetesen nem mellékeltem, akinek van tudja telepíteni..
Jó játékot!
A régi telepítőnél, ha GOG-os, akkor common kulcs van, Kulcs csere lehetséges, van rá app a D2-CDKey changer, de én ilyet third party appoktól azért tartok, nem is linkelem.
Miért nem írsz a Blizzardnak, hogy elveszett a régi Bnet account hozzáférésed? Fotózd le a dobozt, cdket a kulcsokkal, és kérd meg hogy az új accra tegyék át, vagy adják meg az email címet, segítsenek, visszaszerezni.
Délután leszedem a CD-képeket.
Üdv, P
Gondolom mivel regisztralva lett a bneten igy csak az onnan letoltott (ezt a kulcsot tartalmazo) verzioval mukodne.
Azt hiszem feladom.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2021.06.20. 10:30:22
Az eredeti kulcsokkal telepítsd a játékot, futtasd a battle.net updatet, és okés leszel.
A másik megoldás, hogy ha tudod milyen email címmel regiztem a bnet accountodat, és van is ahhoz az emailhez hozzáférésed, akkor kérj elfelejtett jelszót, vagy elfelejtett email címet.
Esetleg írhatsz a supportnak, egész gyorsan válaszolnak.
Elfelejtett dolgok
Kontakthoz itt próbálkozz.
Ha semmi nem megy akkor annyit tudok tenni, hogy lehúzom a 4db CD imaget, és megosztom veled.
Azt tudod kulcsozni, és updatelni.
Ehhez viszont elő kell kaparnom valahonnan egy USB-s CD olvasót, amit fogalmam nincs hova tettem :D
Üdv, P
Letöltöttem egy warez d2-t, majd az eredeti kulcsal aktiváltam, de csatlakozáskor hibát ír (no response, cant connect)
Ebben az 1.14D-ben már nincs d2vidtest, szóval újabb kártyákon gond lehet
Töltsd le hozzá a wrappert (Link), és a parancsikonhoz add hozzá hogy -3dfx
Valahogy így: "D:\Games\Diablo II\Diablo II.exe" -3dfx
Üdv, P
Az enyém is 16 karakteres, simán elfogadta.
Mit töltöttél le? :)
Na az van hogy megnéztem, és a bnetes letöltésnél ott van mellete a 26 karakteres kulcs, mind a sima és LOD mellé is.
Belépsz, neved, account settings, games and subscriptions, és legorgetsz a classic gameshez.
Ott lesznel a kulcsok mind a 2 játékhoz.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2021.06.19. 10:23:20
D2 telepítésben kérném a segítségeteket.
A Bnet accounthoz nem tudom hozzáadni, mert már társítva lett régen, de az már nincs meg.
A gyári telpítő cdt pedig nem olvassa be a gépem.
A cd kulcsok megvannak.
Hogy tudnám úgy telepíteni, hogy legális legyen?
Feltelepiíted a kulcsokkal, rányomsz a battle.net-re, creálsz egy accot és kész.
Minden régióra is lehet akár egy accod.