• Árnyvadász
    3 év még nem is tűnik soknak. Gondolom elég sokszor van használva.

Tegnap ismét jó napot zártam. Voltam egy csomó helyen, mint stony field + tristam run, andariel run, mephi run, ancient tunnels run, pindleskin run + az utána lévő dungeon kitakarítása, act v barlangok és külső helyszínek runjai, travincial run és a templomok termeinek kipucolása, cannon of magi run + tal rasha sírja + duriel, de még egy DIablo lekaszabolást is bevállaltam, igaz még sárga se jött belőle.

Eredménye persze meglett, de aminek a legjobban örülök, hogy végre a kísérőm is erősödött. Van neki jelentősebb 12%-os lifesteal-je (páncélon + fegyveren) és végre életben tud maradni a kritikus helyzetekben. A páncél a runok alatt esett neki 254-es védelemmel, 25%-os open wound eséllyel, meg ugye life steal, szóval ez igen korrekt.

Nekem esett egy Natalya cipő, jól is jött, meg egy csomó minden más, szerintem már összeszámolom miből mennyi van és mindez csak 43%-os MF mellett, ami tök jó. Van olyan set/unique-om amiből kettő is van. Ugyanolyan értékkel a legtöbb, az egyik volt ami picit jobb volt, így a régebbit eladtam árusnak. Tancred set-ből is esett tegnap, így már három darabja van meg és az lvl20-on mehet majd a barbáromnak. Ja és kiesett egy olyan gothic pajzs, ami +38% all resist, meg egyéb jóságok, így a sárkányos ment vissza a ládába.

Haladásban most a három barbár jönne, de szerintem még farmolgatok, jól esik és jó esik a tárgy is. :)

Aztán jöhet Baal + NM Bocik, majd lvl70 felett kéne act1 hell-be mennem és maradni is, farmolni a lvl85-ös helyeket, addig amíg valami értelmes ki nem esik és csak utána menni tovább. De ez a jövő zenéje.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.12. 09:38:56