78986
  • Árnyvadász
    Érdekesen alakulnak időnként a dobások. lvl 63-as varázslónőmmel szerintem vagy 20-30 alkalommal meglátogattam Griswolrd bátyánkat Tristam-ban, de a világon semmit nem dobott. Szerintem még sárgát is ritkán. Ettől függetlenül én szerettem/szeretek oda járni, mert a Stony Field waypoint nincs messze a kövektől, és oda vezető úton pedig akadnak szép számmal ellenfelek. No meg Rakanishu is ingyen frag, és Tristam-ban is van pár unique és champion. Szóval vazsinővel semmi. (A Grisworld kard egyébként megvan, de azt jóval később dobta, talán Mephi.)

Barbárral legelsőre, lvl8-as szinten pedig egyből zöld sisak, hozzáteszem 0 MF-al. Imádlak Diablo II R. :)

De történtek jó dolgok. Most már ACT V-ben járok és farmolgatok is, meg haladok is, de utóbbinak hála meglett a Tal Rasha kristálybot. Egyelőre nem tudom használni, mert lvl 65 a követelménye. Egy unique csoport vezetője dobta az ACT V barbár szabadítós részén. Jó lenne ha esne másik darabja is, de időközben annyi alacsonyabb unique és set esett, hogy a barbárt emiatt már muszáj volt folytatnom.

Ő kissé durva most, hiszen bár csak normál fokozat ACT I-ben járok, meg lvl11-es a szinten, de Sigon set (3 db-ja egyelőre), Nokozan amulet, Berserker arsenal (2db jelenleg) van rajta. És még a ládában csupa jóság várja, szóval fostos szinten (mondjuk lvl15-re) már mindene unique és set lesz neki.

Közben nekromantának is estek olyan dolgok... Ezek jók lesznek dísznek, szerencsére elég nagy a shared stash, bár már 2 része teljesen tele van és a harmadik a negyedéig. Valószínű el fogom adogatni a rengeteg rúnámat, meg ahogy tudom a zsoldosokra ráadom innen a cuccokat és akkor felszabadul valamennyi hely. Zsófi megkapja majd az íjakat, meg van neki sisak + páncél is elfekvőben. Ja mert barbárom mellé most már van követő Zsófim. Csak lvl7 szegényke és egyelőre semmit nem tudok rárakni. De csak pár szint kell neki (kb. 3-4 még), aztán felöltöztetem.

Ja tényleg, main karakteremnek sok sok erő hozzáadása után (91-es kellett + van amit charm-ból oldottam meg) végre elérhetővé vált a sárkányos pajzs, ami jól jött a + 30 all resist miatt főleg. De egyéb képességei sem rosszak. Mivel a jelenlegi és a Tal Rasha bot is egykezes, így kellett a pajzs, ami ad hydrát, frost novát is esélyként ha megütnek. Konkrétan ez lenne az:

Tiamat's Rebuke

Egyelőre jó ez, ha már kiesett korábban, használom.

Végére csak két kérdésem maradt:

- A felbérelhető zsoldosok megkapják a szett bónuszokat?
    - A barbár skill nélkül is tud két fegyvert használni?

Estére megkapom a választ, mert folytatom a játékot, de ha valaki esetleg előtte beírja azt megköszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.11. 10:40:53
  • Árnyvadász
    Hát igen. Vannak akiket hátra kell hagyni, mert nem lehet el tenni láb alól. Én szerintem Hell-re már csak akkor megyek át, ha végképp szükséges és ott is inkább azokra a helyekre (ACT I-ben is van ilyen, Mausoleum pl.), ahol lvl85-ig eshet bármi, aztán ha van jobbféle túléléshez szükséges tárgyam/tárgyaim, komolyabban is belekezdek. Jó mondjuk a mindenre is immunis szarokkal így sem lehet mit kezdeni, de legalább nem szívatnám magam halálra egy gyengébb karival.
  • hawkie22
    Hellen azért öröm nézni, amikor olyan mobcsoport jön szembe, ami Cold Immune/Lightning Immune/Magic Resistant/Physical Resistant. Na ott rohanás van. :)
  • Árnyvadász
    Szerintem az előbbi hatékonyabb. CL hatásosabb, mint a FB. Amúgy jól nyomod, sok sikert! :-)
  • hawkie22
    Endgame-re szerintetek melyik a jobb? Frozen Orb/Chain Lightning vagy Frozen Orb/Fireball build? Még van egy skill reset lehetöségem, de egyelöre nem akarom felhasználni. A merc-emen Insight van Treachery armorral. Eddig. Most farmolgatom Monarch shieldet a karinak, hogy legyen Spiritje. :)
  • Árnyvadász
    Miért lenne az?

D1, D1:H, D2, D2:LOD, D3, D3:RS végül D2:R.

Ezek közül miért lenne kemény kijelenteni, hogy a legjobb Diablo az a második rész a kiegészítőjével együtt? És mivel a D2:R tulajdonképpen = D2:LOD, csak mai kornak megfelelő grafikával, akkor hol itt a probléma? A játék szerinted egy 10 perces Baal runnal kezdődik? Persze, hogy unalmas, ha már a végjátékba vagy és farmolgatsz, mert más nem tudsz, de odáig eljutni nagyon is jó. Sőt, sajnos nemcsak jó, addiktív is.

D3 sokat fejlődött és az aukciós ház kibaszása után a kiegészítővel már nagyon korrekt játék lett. Simán elfogadom, ha valaki azt mondja jobb, mint a D2. De most ha azt kérem valakitől nézzen már rá a két játékra és kezdjen el vele játszani. Ráadásul kérd ezt olyantól, aki a D2 és LOD alatt is évekig tolta. Nem lenne kérdés szerintem döntenie.

DIV? Hát lehet még többet fog tudni, de amit mutattak belőle az semmi olyat nem tartalmazott, ami miatt én ki merném jelenteni, hogy valami fergeteges készül. Egyetlen úgymond újítása van, ha lehet ezt mondani: Open World. Aztán itt meg is állt a tudomány. De mivel még évek vannak a megjelenésig sokat változhat, csak nekem most még olyan mint egy D3 nagy térképpel. Ennél több kéne számomra.

Ebbe a mostani részbe még tehetnek (felmerült egy kérdezz-felelekben) értelmesebb végjátékot, új tartalom gyanánt. Persze kérdés lesz e ebből valami. De határozottan jót tenne, mert azt nem vitatom, hogy mikor ott vagy lvl80 környékén és csak farmolod a különböző helyeket, az valóban egy fos koncepció.

Szerk.: Eltűnt a kommented. Mindegy, most már hagyom bent az enyémet.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.08. 13:13:47
  • Árnyvadász
    Nem rossz, de a Ressurected grafikájához, modelljeihez nem fog felérni. Egyszerűen azért mert a 3D modell, feltextúrázva idővel nagyon el tud avulni és hülyén néz ki már most is. Elég csak összehasonlítani: D:IV csontváz vs D2:R csontváz. Elsírtam magam az előbbin, annyira gagyi. Nem ér fel a 2D rajzolt grafikához.

És ugye ez már nem az a Blizzard, nekem egyébként mikor néztem ezt az alább általad belinkelt videót, egyből a Path of Exile ugrott be. Mintha annak egy klónja lenne. Ami elég gáz sajnos. Mindegy, a megjelenés még odébb van és bármi lehet, de aggódni nem kell szerencsére, mivel: D2:R the best. Ennél úgy sem tudnak jobbat csinálni.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.08. 11:51:20
  • mucsácsó
    DIABLO IV QUARTERLY UPDATE—OCTOBER 2021

szerintem hangulatos! :) jöhetne már igazán... :(
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.10.08. 09:59:13
  • Árnyvadász
    Igen, aztán átmentem oda is. Amúgy nightmare-be vagyok. De tegnap is megcsináltam ugyanezeket a farmokat és lett eredménye, csak nem olyan cuccok estek, amik nekem igazán jók lennének. Igaz a kisérőmnek esett 4 socketes pike. Abból csináltam neki rúnákkal egy combosabb fegyvert. Magamnak meg Charsival egy imbue-t. Így lett egy egykezes botom, ami remek lett, de a pajzshoz amit szeretnék hozzá kell sok strength. Jelenleg egy másikat használok, de az is unique.

Épp Diablo-ig jutottam haladásban, szeretnék vele rajta hamar végezni, hogy Shenk-et is tudjam farmolgatni.
  • coolpet
    Normalon nem fognak jó cuccok esni, alacsony a monster level, valamint kevés a champion és Uniq Foe.
    Ha csak lébecolni akarsz és cuccozni, akkor Night act 3.

Diablot tele karival érdemes szedni, 5 pecsét + őrzők, és dia. Nem nagyon érdemes végiggyalogolni.
    Hellen meg abszolút nem, Iron Maiden, Cold+Fire Immune az egész bagázs.

Ráadásul amekkora szívás tud lenni Dia, annyira rare a dropja, ami jó.

Én Travincial, upper-lower kurast, és a hallway-en a 2 templomot javaslom.
  • Árnyvadász
    Tegnap farmolgattam picit. Mausoleum, Blood Raven temetője az úrnőjével, Kripta ugyanitt, majd Tamoe Highland Pit 1-2, Den of Evil, Stony Field és Tristam. Meg pár apróbb hely, de nem esett semmi, míg végül gondoltam lemegyek Andihoz, benézek hátha van valami mondandója számomra. Nos abban a trónteremben ahol Andi hátrébb helyezkedik, elől, rögtön az ajtó után balra érkezett egy randomra lerakott (nem mindig vannak ott) zombie csoport, aminek unique tagjából ez esett ki:

Számszeríj

Szomorú vagyok, mert ezt semmire nem tudom használni, meg odaadni se. Pedig ez bizony jó kis fegyver lenne. Nekrót emiatt biztosan nem indítok. Azért ezt a kört még párszor megcsinálom és remélem olyan is esik amit én vagy a követőm tudna használni. Nem mondom, sárgából, kékből estek ilyenek is, de azok nem voltak erősebbek, jobbak azoknál amik rajtunk vannak.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.07. 11:50:06
  • PiszkosFred
    a porszivok miatt csak zart gamekben :)
  • hawkie22
    Egyébként Hell-en nem dívik baalrunozni? Alig találni játékot
  • hawkie22
    Baalt nem is fogom ezután ölni. Tegnap felhúztak Hellen Baalig, szóval mehet mostantól a Baalrun, de egyedül egyelöre csak NM-en vagyok életképes. Bár tegnap kaptam a sráctól, aki húzott, egy Treachery armor-t, egy arany fegyvert meg egy nagyon jó leechelös sárga fejest followernek, kíváncsi vagyok, mennyivel lesz így életképesebb a kari.
    Eddig Eldritch meg Shenk kimaradt nálam, Pindlére meg nem is gondoltam. De ezután rájuk nézek. Mephi megvan, de Diablo-t kipróbálom, milyen gyorsan tudom leszedni. :) Köszi a tanácsot.
  • coolpet
    Nem Boss-t kell runolni :)
    Ha Boss-t runnolsz, akkor már ami ér valamit és relatíve gyors az Mefi/Dia Nighton.
    Még Shenk-et és Eldritch-et érdemes legyakni, mert WP mellett van mindkettő, és SuperUniq.
    Meg Pindlét ha megvan Anya portál.

Baal drop szinten szinte a legrosszabb. Még Andi is sokkal jobb nála.

De egyébként meg ha Night-on sűrűn lakott telületeken futkosol, mint Flayer Jungle / Spider Forest/Travincial/Kurast, akkor azért potyognak dolgok rendesen.

Hellen már meg kell válogatni a területeket az immunok miatt, attól függően mivel mész.
  • hawkie22
    Nekem most lett meg lvl75, van már Spirit fegyó, Shako fejes meg egy jó rúnaszavas shield is, de a mínuszos resekkel kitörölhetem a popómat Hell-en. :) Szóval ott kell segítséget keresnem, aki felrántana Baalig. Most azt csinálom, hogy nm-en Countess/Andarial/Mephisto/Baal runokat megyek szólóban, de hogy Baal ilyen szarul dobjon, azt nem gondoltam volna (eddig 3 runból esett összesen 2 sárga cucc, a többi mind kék volt xD).
  • Árnyvadász
    Fórum ressurected. :)

Utoljára vasárnap játszottam de a héten tervezem tovább. NM ACT IV-ben vagyok, ACT II holy freeze-es segéddel. Sajnos az íjász nem vált be, kell egy megállítós, feltartós tank, aki mellé tudok varázsolni. Kényelmes megoldás, ameddig bírja. Időnként szoktam csak blizzard-ozni, lassúcska és tovább tart ölni, míg a tűzfal továbbra is instant halál, addig a frozen orb a biztonság játéknak kedvez. Azért oda is elkel időnként a tűzfal. Jelenleg ez az op képességem. Meteorral nem volt kedvem bíbelődni, mert az is lassú, illetve a D2 LOD varázslónőmnek ez volt a fő képessége, nem akartam ugyanezt eljátszani itt.

Barbárt is indítottam, jelenleg lvl8 de kissé eluntam. Nem emlékeztem rá, hogy ennyire együgyű szegényke, már ami a képességeket illeti, de így nem lesz kedvem vele fejlődni, hogy ráadjam a cuccaimat. Inkább majd az online pala felé orientálódok a későbbiekben.
  • hawkie22
    Van egyébként kifejezetten magyar Dio2R dicsord szerver?
  • hawkie22
    Már átmentem NM-re, szólózom egyelöre, Act1 kész van, kicsit oda kell figyelnem, aztán megy ez, bár a cold meg lightning res még mindig mínuszos. :) Valaki nem tudna felrántani Baalig, hogy Baalrunozhassak? :D #Doki2342 a Battle.net ID-m, ha esetleg valaki késztetést érezne, hogy segítsen, estefelé fent leszek a hétvégén. :)
  • coolpet
    Egyébiránt lvl42-n már nem kapsz XP-t norm baalrunból, ha 10 run alatt lépsz 1 szintet kb.
    Baalrunhoz nem kell resist :) Lemész a TP-n és elbújsz egy oszlop mögött.
  • coolpet
    Régen ez nem működött, mindig azt a szintet mutatta ahova eljutottál.
    Szóval ha átmentél Night-ra akkor már nem láttad a normál játékokat.

Úgy nézem ezt megoldották :)
  • hawkie22
    Hoppá, és tényleg. Látszik, hogy éjszakai ügyelet után akartam játszani, egyébként valószínüleg gondoltam volna rá. :) Köszi
  • PiszkosFred
  • Sheltem
    Figyelj arra, hogy jobb oldalt a szerverkeresőnél biztos, hogy "normal" legyen kiválasztva és úgy frissíts a szerverlistára.
  • hawkie22
    Azt meg tudja nekem mondani valaki, miért nem látok több normál játékot Lobbyban? Karakterek lvl42, nightmaret elkezdtem, de visszamentem normálra, erre Lobbyban csak NM játékokat kapok, így sajna már nem tudok publiccal baalrunozni.
    Mondjuk lassan el kéne kezdenem NM-et, de a resistjeim a béka segge alatt vannak. :(
  • Dodo55
    Iget, sokat atmáznak is a billettműzetet ütve, amikor tightmare-re érve összecsukják őket és tem tűtik fel tekik, hogy tegatívról itdultak a resistek ;)
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2021.09.30. 21:20:03
  • PiszkosFred
    :DDD
  • lwb
    Ó bazmeg te még mindig itt tartasz ...
  • Sir Cryalot

Itt is kivégzésről beszélnek .
  • lwb
    Baal kivégezve normalon. Ahogy emlékeztem: max resistance mellett sokkal könnyebb volt Baal, mint Diablo. Mondjuk amit dobott, arról jobb, ha nem is beszélek inkább.
  • Árnyvadász
    Még egy dolog a runokkal kapcsolatban, ami szvsz kényelmesebbé teszi offline karakterrel azokat. Ha offline karaktert indítasz és bejárod a pályákat, majd kilépsz és újra bejárod -> Ugyanaz marad a térkép, semmit nem változik.

Online esetében mindegy egyes kilépés és vissza, elkezd újra generálódni egy tök másik térkép és minden addig bejárt és ismert lejáró máshol lesz, keresheted megint. Több idő, agyfasz, stb.

Kiegészítés: Régi D2:LOD-ban ha jól emlékszem mikor átmentem NM fokozatra és onnan vissza normálra, akkor viszont már offline esetében is újra kellett járni a térképeket. A Ressurect-ben maradt e ez a szisztéma vagy sem, azt még nem tudom, de ha igen, akkor ezt érdemes figyelembe venni és normálon maradni mindaddig, amíg be nem szerzed amit szeretnél. Utána meg jöhet a NM.
  • mucsácsó
    de azért az megvan, hogy nincs ilyen már, hogy ladder-only rúnaszavak és itemek D2R-ben? :D

mindent átraktak már offline is és non-ladderre is, úgyhogy nincs ez már többé pl.
  • hawkie22
    Köszi
  • Árnyvadász
    Annyit hadd tegyek hozzá, ha csak végigmész a játékon (normál fokozatra értve), lehet egyetlen unique vagy set dobásod se lesz, mert a Boss-ok sem szoktak elsőre nagyon dobálgatni, max sok sárgát. Ahhoz, hogy legyen sok ilyen tárgyad (sok alatt mondjuk 6-8 db-ot értek), muszáj ezt a visszatérős taktikát csinálni. És annyi, hogy legyen valamennyi MF rajtad, mert akkor több eséllyel kapsz ilyeneket. Ha nincs vagy csak nagyon kevés, akkor lehet 5 visszamenetel helyett, kelhet 8 mondjuk. Most mondtam valamit. De nyilván érthető mire akarok ezzel utalni.

Kell olyan alkalmakat találni, amikor nem a játékot folytatod, hanem 1 órát ezzel a farmokkal foglalkozol. Vagy többet, amennyi jól esik. Sajnos ez ilyen. Diablo III az nem így működött. Szerintem hétvégén mielőtt továbbmennék NM-re, tuti lemegyek 4-5 alkalommal a tehenekhez. Hátha kiszarnak valami értelmeset. :)
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.09.30. 12:55:01
  • Árnyvadász
    Nem tudom miért esik ennyi. MF nekem 40-80 közt szokott ingázni, attól függően mennyire cserélgetem a ruháimat. Azt viszont tudom, hogy amikor elsőre megvagy egy ACT lezáró főnökkel, akkor utána 4-5 szintet fejlődve, (de lehet nem is kell annyi), visszamész hozzá és elkezded leölni legalább 5 alkalommal. Nem kell túlzásba se vinni, csak legyen többszöri a próbálkozás.

Én általában Andarielt, Mephistot és Baalt szoktam leginkább farmolgatni, meg az olyan kisebb főgeciket, akik közel vannak waypointhoz, hogy ne kelljen emiatt sokat tökölni. Ilyenből meg van bőven. Kedvenc helyem még az ACT II Tal Rasha sírok. Nem kell egyébként nagyon sok MF. Szerintem az is lehet a Ressurected-ben valamit módosítottak a loot esési százalékán. Ha már olyanon módosítottak, hogy ne záródjon be a Bocis pálya, simán elképzelhető, hogy ebben is könnyítettek.

Nem gondolnám, hogy mázlim van. Egyébként nekem nem rémlik, hogy rúnából is ilyen mennyiségű lett volna a régiben. Gyakorlatilag 1 láda tár fele csak rúna nálam. Nevetségesen sokat dob a játék ezekből.

Szóval szerintem csináld azt, ha végeztél egy területtel és erősebb lettél, menj vissza (akár oda is ahol neked a legszimpatikusabb) és ezt legalább csináld meg 3-4 alkalommal egymás után. Ha unod, menj át egy másik helyre és ott ugyanezt. Vagy menj az általad könnyebben legyőzhető Boss-okhoz. Nekem mindig Mephi-t ajánlgatták a régi Diablo fórumban és az bejött.

Nekem amúgy az egyik top kedvenc run helyem, ACT V első waypointja: Harrogath. Ha ide elmész felfelé rögtön egy ugrálós buzi unique van, ha meg lefelé mész egy kövér felvigyázó (Overseer) és kurva sok töltelék mob. Város WP, ide ki, mész 10 métert fel, 30 métert le a lépcsőn, legyakod a faszba a buzikat save/exit, majd vissza és megcsinálod legalább 10x egymás után. Tutira lesz legalább 1 set vagy unique tárgyad. És minimális mászkálással, időpocsékolással. Közben fejlődsz is.

Annyi a negatívuma ennek a runnak, hogy itt tényleg sokat kell ismételni mert nem annyira jó dobóhely. Mondjuk Mephi is (legalábbis nekem amit offline térkép generált) közel van. A Durrance of Hate második szintjén lévő waypoint kb. 50 méterre van a harmadik szintű lejárattól.

Egyébként pedig unique, set eshet akárhol is, miközben haladsz a játékkal. Ha sok ládát, ellenfelet nyírsz ki, egyre nagyobb lesz az esélyed rá, aztán valami középfos unique kidobja neked. Nem biztos, hogy valami nagyon faszát, de mégiscsak ZÖLD meg ARANY na. :)

Sok sikert! Remélem neked is beindul a buli!
  • hawkie22
    Nektek hogy a tökömbe dob ennyi unique-t meg set-et? Mekkora az mf-etek? Nekem 70% MF-el alig dob valamit, pedig már 39-es szinten vagyok, igaz, még csak normalon, mert sebzésileg még nem úgy megy, ahogy szeretném, és nem akarok esni-kelni NM-en. Hammerdin-t játszom, most használtam el a NM-es Akarás skill resetet (csak ezt a küldit csináltam meg NM-en, aztán vissza normálra), az elsö resetet elhasználtam alacsony szinten, mert elrontottam az elosztást, aztán Holy Fire-ös builddel fejlödtem, de az már nem volt elég sajna, így váltani kellett Hammer-re. De cucc az meg alig esik, így nem is nagyon tudok növekedni dmg-ileg, res-ek is poison 75%, fire 62%, a többi meg 20-25% csak. :( Szóval NM amúgy is esélytelen.
    De ahogy a kérdésem is szólt eredetileg, honnan esik nektek ennyi minden?
  • Árnyvadász
    coolpet: Köszi a tippeket!

Tegnap nagyon jó napot zártam Diablo világában. Megcsináltam az Atmás küldetést, majd kifektettem Nikhlatakot. Elmentem ACT I-be bocizni, ami kissé azért uncsi volt, de olvasataim szerint nem fog bezáródni, így a királyt akárhányszor le lehet vágni. Atmával nevesítettem a varázsbotomat, Larzukkal meg rakattam bele lyukat, de oda még nem raktam semmit, talán később, ha esik valami jóféle. Aztán gondoltam kéne szintet lépni farmolni és Mephi, Diablo, Baal látogatóba mentem, de mindössze 1-2 alkalommal és mindig kaptam unique vagy set tárgyat, sőt volt amikor egyszerre a kettőt.

Kiesett a Magefist Gauntlet (+1 all fire skill) aminek varázspicsaként azért tudtam örülni, de fasza ellenállásokkal bíró cuccok is érkeztek, aminek NM fokozaton nagy hasznát fogom venni. Közben a rajtam lévő szettemnek meglett a 3. darabja ami hozott +25 MF értéket, más jóság mellé. Az is jó érzés volt, hogy míg Diablo és Baal, de még Mephi is könnyen le tudott korábban sebezni, az új ellenállásaim (küldetésből +10, szett bónuszból +10 és tárgyakon lévő +) révén már nyugodtan odamehettem hozzájuk közel, és látva a randa pofájukat előttem lehelték ki gonosz lelküket.

Sokat számít az a kurva resist, de most már nem, mert van ami 75 és nem csak nekem Emilionak is. Igaz neki már régebb óta. Szóval tulajdonképpen mehetnék is át a következő fokozatra így lvl37-en és nem kezdenék mínusz ellenállásokkal. Ha jól emlékszem NM -50% Hell -100% büntetés.

De lehet picit belekezdek barbárral a játékba, mert sok alacsony szintű unique-set tárgyamat rögtön (lvl2-lvl6) oda tudnám neki adni és azzal biztosan nagyon gyorsan Andi néninél lehetnék (van utána lvl8-lvl16 és fölötte is bőven), aztán feltüzelném egy kicsit két fejszével a pofájában. Na de majd meglátom mit dob az esti energiaszintem. Lehet ráérek ezzel hétvégén is foglalkozni.

Jut eszembe kontroller. Jó azzal is a játék csak az inventory menedzsment khm.... de legalább ha egérhez hozzáérek, vagy fordítva, akkor rögtön váltja a játék az irányítást és a hud is ahhoz idomodik, amin éppen a vezérlés megy. Egyelőre egerezem, de lehet megnézem hétvégén 4K-ba tévén a játékot kanapéból, sajnos a D3 nem kezelte a vezeték nélkülit, ha jól rémlik, de az is lehet magát a gamepadot csak részlegesen, itt viszont patent ez ügyben minden.

Kérdésem is van: Ha varázslónő által használt bot socket-jébe belerakok +2 Mana/kill rúnát az akkor is érvényesülni fog, ha varázslatok által halnak meg az ellenfelek, vagy csak akkor ha azzal a bottal verem halálra őket közelről? Előre is nagy köszönet a válaszért.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.09.30. 09:14:12
  • PiszkosFred
    options - controls es ott beallitod mit akarsz elsodlegesnek vagy alternativnak
  • lwb
    D3-ról beszélt, egy topic van az összes Diablonak.

Amúgy meg mindenki úgy játszik, ahogy akar és ebben semmi szörnyű érzés nincs.
  • hawkie22
    Hogy lehet beállítani, hogy más billentyüre is kioszthatók lehessenek a skillek, ne csak F1-F8?