Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Árnyvadász #77601 Érdekesen alakulnak időnként a dobások. lvl 63-as varázslónőmmel szerintem vagy 20-30 alkalommal meglátogattam Griswolrd bátyánkat Tristam-ban, de a világon semmit nem dobott. Szerintem még sárgát is ritkán. Ettől függetlenül én szerettem/szeretek oda járni, mert a Stony Field waypoint nincs messze a kövektől, és oda vezető úton pedig akadnak szép számmal ellenfelek. No meg Rakanishu is ingyen frag, és Tristam-ban is van pár unique és champion. Szóval vazsinővel semmi. (A Grisworld kard egyébként megvan, de azt jóval később dobta, talán Mephi.)
Barbárral legelsőre, lvl8-as szinten pedig egyből zöld sisak, hozzáteszem 0 MF-al. Imádlak Diablo II R. :)
De történtek jó dolgok. Most már ACT V-ben járok és farmolgatok is, meg haladok is, de utóbbinak hála meglett a Tal Rasha kristálybot. Egyelőre nem tudom használni, mert lvl 65 a követelménye. Egy unique csoport vezetője dobta az ACT V barbár szabadítós részén. Jó lenne ha esne másik darabja is, de időközben annyi alacsonyabb unique és set esett, hogy a barbárt emiatt már muszáj volt folytatnom.
Ő kissé durva most, hiszen bár csak normál fokozat ACT I-ben járok, meg lvl11-es a szinten, de Sigon set (3 db-ja egyelőre), Nokozan amulet, Berserker arsenal (2db jelenleg) van rajta. És még a ládában csupa jóság várja, szóval fostos szinten (mondjuk lvl15-re) már mindene unique és set lesz neki.
Közben nekromantának is estek olyan dolgok... Ezek jók lesznek dísznek, szerencsére elég nagy a shared stash, bár már 2 része teljesen tele van és a harmadik a negyedéig. Valószínű el fogom adogatni a rengeteg rúnámat, meg ahogy tudom a zsoldosokra ráadom innen a cuccokat és akkor felszabadul valamennyi hely. Zsófi megkapja majd az íjakat, meg van neki sisak + páncél is elfekvőben. Ja mert barbárom mellé most már van követő Zsófim. Csak lvl7 szegényke és egyelőre semmit nem tudok rárakni. De csak pár szint kell neki (kb. 3-4 még), aztán felöltöztetem.
Ja tényleg, main karakteremnek sok sok erő hozzáadása után (91-es kellett + van amit charm-ból oldottam meg) végre elérhetővé vált a sárkányos pajzs, ami jól jött a + 30 all resist miatt főleg. De egyéb képességei sem rosszak. Mivel a jelenlegi és a Tal Rasha bot is egykezes, így kellett a pajzs, ami ad hydrát, frost novát is esélyként ha megütnek. Konkrétan ez lenne az:
Tiamat's Rebuke
Egyelőre jó ez, ha már kiesett korábban, használom.
Végére csak két kérdésem maradt:
- A felbérelhető zsoldosok megkapják a szett bónuszokat?
- A barbár skill nélkül is tud két fegyvert használni?
Estére megkapom a választ, mert folytatom a játékot, de ha valaki esetleg előtte beírja azt megköszönöm.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.11. 10:40:53