• Árnyvadász
    Miért lenne az?

D1, D1:H, D2, D2:LOD, D3, D3:RS végül D2:R.

Ezek közül miért lenne kemény kijelenteni, hogy a legjobb Diablo az a második rész a kiegészítőjével együtt? És mivel a D2:R tulajdonképpen = D2:LOD, csak mai kornak megfelelő grafikával, akkor hol itt a probléma? A játék szerinted egy 10 perces Baal runnal kezdődik? Persze, hogy unalmas, ha már a végjátékba vagy és farmolgatsz, mert más nem tudsz, de odáig eljutni nagyon is jó. Sőt, sajnos nemcsak jó, addiktív is.

D3 sokat fejlődött és az aukciós ház kibaszása után a kiegészítővel már nagyon korrekt játék lett. Simán elfogadom, ha valaki azt mondja jobb, mint a D2. De most ha azt kérem valakitől nézzen már rá a két játékra és kezdjen el vele játszani. Ráadásul kérd ezt olyantól, aki a D2 és LOD alatt is évekig tolta. Nem lenne kérdés szerintem döntenie.

DIV? Hát lehet még többet fog tudni, de amit mutattak belőle az semmi olyat nem tartalmazott, ami miatt én ki merném jelenteni, hogy valami fergeteges készül. Egyetlen úgymond újítása van, ha lehet ezt mondani: Open World. Aztán itt meg is állt a tudomány. De mivel még évek vannak a megjelenésig sokat változhat, csak nekem most még olyan mint egy D3 nagy térképpel. Ennél több kéne számomra.

Ebbe a mostani részbe még tehetnek (felmerült egy kérdezz-felelekben) értelmesebb végjátékot, új tartalom gyanánt. Persze kérdés lesz e ebből valami. De határozottan jót tenne, mert azt nem vitatom, hogy mikor ott vagy lvl80 környékén és csak farmolod a különböző helyeket, az valóban egy fos koncepció.

Szerk.: Eltűnt a kommented. Mindegy, most már hagyom bent az enyémet.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.10.08. 13:13:47