• Árnyvadász
    coolpet: Köszi a tippeket!

Tegnap nagyon jó napot zártam Diablo világában. Megcsináltam az Atmás küldetést, majd kifektettem Nikhlatakot. Elmentem ACT I-be bocizni, ami kissé azért uncsi volt, de olvasataim szerint nem fog bezáródni, így a királyt akárhányszor le lehet vágni. Atmával nevesítettem a varázsbotomat, Larzukkal meg rakattam bele lyukat, de oda még nem raktam semmit, talán később, ha esik valami jóféle. Aztán gondoltam kéne szintet lépni farmolni és Mephi, Diablo, Baal látogatóba mentem, de mindössze 1-2 alkalommal és mindig kaptam unique vagy set tárgyat, sőt volt amikor egyszerre a kettőt.

Kiesett a Magefist Gauntlet (+1 all fire skill) aminek varázspicsaként azért tudtam örülni, de fasza ellenállásokkal bíró cuccok is érkeztek, aminek NM fokozaton nagy hasznát fogom venni. Közben a rajtam lévő szettemnek meglett a 3. darabja ami hozott +25 MF értéket, más jóság mellé. Az is jó érzés volt, hogy míg Diablo és Baal, de még Mephi is könnyen le tudott korábban sebezni, az új ellenállásaim (küldetésből +10, szett bónuszból +10 és tárgyakon lévő +) révén már nyugodtan odamehettem hozzájuk közel, és látva a randa pofájukat előttem lehelték ki gonosz lelküket.

Sokat számít az a kurva resist, de most már nem, mert van ami 75 és nem csak nekem Emilionak is. Igaz neki már régebb óta. Szóval tulajdonképpen mehetnék is át a következő fokozatra így lvl37-en és nem kezdenék mínusz ellenállásokkal. Ha jól emlékszem NM -50% Hell -100% büntetés.

De lehet picit belekezdek barbárral a játékba, mert sok alacsony szintű unique-set tárgyamat rögtön (lvl2-lvl6) oda tudnám neki adni és azzal biztosan nagyon gyorsan Andi néninél lehetnék (van utána lvl8-lvl16 és fölötte is bőven), aztán feltüzelném egy kicsit két fejszével a pofájában. Na de majd meglátom mit dob az esti energiaszintem. Lehet ráérek ezzel hétvégén is foglalkozni.

Jut eszembe kontroller. Jó azzal is a játék csak az inventory menedzsment khm.... de legalább ha egérhez hozzáérek, vagy fordítva, akkor rögtön váltja a játék az irányítást és a hud is ahhoz idomodik, amin éppen a vezérlés megy. Egyelőre egerezem, de lehet megnézem hétvégén 4K-ba tévén a játékot kanapéból, sajnos a D3 nem kezelte a vezeték nélkülit, ha jól rémlik, de az is lehet magát a gamepadot csak részlegesen, itt viszont patent ez ügyben minden.

Kérdésem is van: Ha varázslónő által használt bot socket-jébe belerakok +2 Mana/kill rúnát az akkor is érvényesülni fog, ha varázslatok által halnak meg az ellenfelek, vagy csak akkor ha azzal a bottal verem halálra őket közelről? Előre is nagy köszönet a válaszért.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.09.30. 09:14:12