• Árnyvadász
    Hogy őszinte legyek sok kedvem, energiám nem igazán volt esténként a játékhoz, de aztán valahogy mindig rávettem magam és letudtam amit kellett. Hétköznap nem is igazán szeretek ezzel foglalkozni, de ugyanakkor meg haladni is kéne. Picit tartok tőle, hogy varázslónő mellé az íjász nem éppen a leglogikusabb választás, főleg egy nehezebb újrakezdésnél, de kíváncsiságból ki fogom próbálni, csak így ha mégse ok, akkor ACT II elejéig meg is szívattam magamat.

Te a palával bemész a tömegbe, addig Zsófi hátulról lenyilazza a maradékot. Nekem a dárdás zsoldos pont gyűjtőpontnak volt fasza, az ellenfelek megtorpantak ott és mehetett alájuk a padlófűtés. Barbár ugyanez a szisztéma, és talán nem ugrálgat, de képességében nem találtam ilyet, inkább stun, bash hasonlók. Még gondolkodom, meg esetleg várok, hátha jön valakitől válasz, de köszi azért!

D3 az nem kényszerített a Boss farmra, hiszen ott elsőre dobta a legjobbat a főparaszt. Ellenben ott volt end-game, a kiegészítőtől kezdve, az is lehet előtte is, csak régen volt, D2-ben meg ez a pláne, hogy sokszor le kell ölni őket, és érdemes magasabb szinten visszamenni, nem csak azért mert könnyebb és gyorsabban végzel, de a loot is sok esetben jobb lesz.

D2 egy igazi retró akció játék, D3 már kifinomultabb volt, csak ez a fránya grafikát cseszték el nagyon. Épp néztem tegnap videót belőle. Jaj... Borzalmas ahogy kinéz, mint valami rossz rajzfilmszerű wow-os, túlcsicsázott, mosott textúrás, bűn ronda karakterkinézettel megátkozott, színezett ragály. Nem bántani akarom a játékot, de nem öregedett jól kinézetileg sajnos.